ABC PROJECTS

ABC PROJECTS

Living

PUUR, NATUREL, TIJDLOOS…

Van tijdloze tot doorleefde interieurs

Voor Anja Verroeye en haar team is elk interieurontwerp een zoektocht naar balans. Met een oog voor esthetiek én voor functionaliteit creëert ABC Projects harmonieuze ontwerpen, afgestemd op je levensstijl.

Met natuurlijke elementen, kwaliteitsvolle materialen en zorgvuldig geselecteerde meubelen brengt ABC Projects eenheid en sereniteit in je interieur. Hun stijl gaat van landelijke en doorleefde interieurs met een ietwat verweerde look, tot tijdloze ontwerpen met sobere lijnen en een warme uitstraling.

ABC Projects heeft daarnaast bijzonder veel aandacht voor het functionele aspect en speelt creatief in op je levensstijl. In nauw overleg met de klant én vanaf de prille start van elk (ver)bouwproject. Alle bouwfases worden perfect op elkaar afgestemd, voor een optimale balans tussen wooncomfort en esthetiek. Als klant krijg je bovendien een persoonlijk ontwerp op jouw maat, inclusief een fotorealistische presentatie.

 

ABC PROJECTS – Anja Verroeye Ingooigemplaats 5 I 8570 Ingooigem (Anzegem) I 056 19 40 87 I info@abcprojects.be I www.abcprojects.be