ADEPHAR

ADEPHAR

Fashion & Beauty

ANTI-AGING & WELL-BEING!

Klinisch bewezen doeltreffende producten voor beauty en gewrichten

Adephar is een jong Belgisch bedrijf, opgericht in juli 2017 door apotheker Ilse Deplancke. Zij verdelen unieke en doeltreffende anti-aging & well-being oplossingen via de apotheek. “Toen ik Adephar oprichtte, was het voor mij heel belangrijk om producten te vinden met een klinisch bewezen doeltreffendheid, waar ik 200% achter sta en zelf heel tevreden over ben. Ik ben op zoek gegaan naar producten die op een natuurlijke manier de tekenen van huidveroudering verminderen en je huid doen stralen.”

BioSil, ware schoonheid van binnenuit! Effecten die je voelt én ziet!

Ontdek de klinisch bewezen formule voor een stralende huid, weelderig haar & sterke nagels. De unieke en gepatenteerde formule van BioSil stimuleert de lichaamscellen tot een verhoogde productie van lichaamseigen collageen, elastine en keratine. Deze 3 ‘beauty’proteïnes zijn zeer belangrijk voor een gezonde haardos, sterke nagels en een stralende huid. BioSil is 100% natuurlijk, vegan, glutenvrij en bevat geen additieven.

Uw gewrichten in topconditie dankzij BioSil On Your Game

Tijdens een fysieke activiteit zet de spiermassa de gewrichten zwaar onder druk. De kracht van BioSil ON YOUR GAME verschaft de collageenrijke weefsels in en rond het gewricht – kraakbeen, botten, ligamenten en pezen – de extra steun die ze nodig hebben. BioSil OYG werd wetenschappelijk geformuleerd om personen die actief sporten bij te staan maar ook om bij niet-sporters de gewrichtsklachten sterk te verminderen.

Het Adephar gamma is verkrijgbaar in de apotheek.
ADEPHAR – BIOSIL Buyckstraat 71, 8570 Anzegem | T 056 32 95 38 | info@adephar.be | www.adephar.be