ALL WATERS

ALL WATERS

Living & Lifestyle /Vastgoed

INTERNATIONAL YACHTBROKERS

Uw jacht in het beste daglicht

All Waters is als jachtmakelaar de beste keuze om uw boot flexibel en zonder zorgen te verkopen. Zaakvoerders Wim en Sofie Vos werken zowel vanuit België, Nederland en Duitsland als de Middellandse Zee. Uw motor- of zeilboot verkopen kan vanuit uw eigen ligplaats. Potentiële kopers komen uit hun eigen uitgebreide en internationale netwerk.

“Onze focus ligt op het marktsegment van de (middel) grote zeil- en motorjachten, traag en snel. Elk motor- of zeiljacht krijgt onze persoonlijke toewijding. De koop of verkoop van een motorjacht vraagt aandacht, expertise en tijd. We zorgen voor een professionele fotoreportage, een heldere en volledige beschrijving en advertenties in een breed internationaal netwerk. Een grondige selectie van de kandidaat-kopers en onze begeleide bezoeken zorgen voor gemoedsrust bij koper en verkoper. All Waters ontzorgt beide partijen en zo navigeren we samen vlot naar een verkoop.

Heeft u er al aan gedacht de verkoop te bemiddelen via een jachtmakelaar? Door de mix van onze aanwezigheid op de markt, onze werkwijze en persoonlijke benadering zijn we dagelijks in contact met potentiële kopers die een jacht zoeken. Voor u het weet, staan we bij uw jacht, met de juiste koper.”

ALL WATERS
Martinusstraat 36, 3840 Gors-Opleeuw | info@allwatersyachts.comwww.allwatersyachts.com