ANYWAY DOORS

ANYWAY DOORS

Living & Lifestyle

DE IDEALE DEUR IS GEEN DEUR

Creatieve designs in combinatie met vernieuwende technologieën

De slogan ‘De ideale deur is geen deur’ verwoordde enkele jaren geleden al de unieke positie die het Belgische merk ANYWAY doors inneemt. De oneliner verwees naar hun ontwerpen, die naadloos aansloten bij minimalistische architectuur met als credo ‘less is more’. Die aanpak is kenmerkend voor het bedrijf.

Met creatieve designs in combinatie met vernieuwende technologieën (veelal onzichtbaar) speelt het merk vaak als eerste in op trends en marktbewegingen. De recentste innovatie zijn de imposante roomdividers, waarvoor het merk een compact pivotscharnier ontwikkelde zonder inbouwdelen in de vloer. Het bedrijf kreeg hiervoor al een tiental internationale bekroningen, met als blikvangers een 2015 Red Dot Product Design Award en een 2017 iF Design Award. Het merk focust op deuren met minimalistische omlijstingen. Een deur is een deel van de wand, waarin ze doorgaans zo onopvallend mogelijk moet opgaan. Alle deuren kunnen van vloer tot plafond gemaakt worden, tot wel 3 meter hoog. Dit kan zonder enig risico op vervorming, aangezien de deuren geen hout of andere potentiële boosdoeners bevatten.

ANYWAY doors zoekt continu naar innovatieve ideeën om een deur te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

THE DOORS BVBA
Gistelsesteenweg 471, 8200 Sint-Andries | T 0496 29 65 24 | www.the-doors.be | www.anywaydoors.be