ART OF FLOWER

ART OF FLOWER

Living & Lifestyle

24/7 BLOEMEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Service, ervaring en passie

Het familiebedrijf Art of Flower werd in 1985 opgericht door Christine D’Haene en werd recent overgenomen door dochter Stefanie.

De ervaring van Christine en de frisse, nieuwe wind van Stefanie zorgen ervoor dat ze met hun bloemenzaak een ruim publiek aanspreken en sterk groeien. Art of Flower staat garant voor dagverse en kwaliteitsvolle bloemen, zo staan ze bekend voor boeketten die je lang blij maken. Ook de originele verpakking valt bij hun klanten in de smaak en de eerste bloemenautomaat in Waregem is een schot in de roos. “Naast onze winkel en automaat kan je via de vernieuwde website met webshop eenvoudig boeketten bestellen. Deze kunnen worden afgehaald, maar we leveren ook met plezier aan huis.

We proberen verder steeds met de trends mee te zijn of zelfs trends als eerste op te merken. In de toekomst willen we graag nog meer inspelen op onze bloemenabonnementen, thuisleveringen en huwelijken. Als erkend lid van House of Weddings vind ik het ook heel leuk om mee te denken met de koppels en creatieve oplossingen te bieden die helemaal aansluiten bij hun stijl. Klanten leren kennen, dat vind ik het leukst aan mijn job. Dat maakt het creëren nog leuker, zo wordt elk stuk écht uniek!”

ART OF FLOWER
Broekstraat 81, 8790 Waregem T | 056 60 60 55 | info@artofflower.be | www.artofflower.be