AVENUE JUJU

AVENUE JUJU

Fashion & Beauty

WE LOVE “EVERY BODY”

We willen dat elke vrouw zich op en top vrouw voelt

Charlot en Karolien staan sinds kort met volle overgave in hun lingeriezaak die de naam Avenue JuJu draagt. Een droom die realiteit werd voor dit gedreven mama en dochter duo.

In het vernieuwde Pand, vlak bij de markt, waait hiermee een frisse wind. Charlot is 23 jaar, vrij jong maar heel enthousiast. Mama Karolien staat haar met raad en daad bij. Het perfecte team.

Charlot uit haar creativiteit onder meer door de winkel een compleet andere inrichting te geven dan de typische lingeriewinkel. Geen strakke witte blokken en kasten maar een woweffect door te spelen met ruimte en kleur.

“Iedereen kan bij ons terecht. We staan klaar voor jong, minder jong, volle borst, dames die een operatie ondergingen …. Jonge meisjes vinden bij ons hun eerste behaatje in frisse kleuren met of zonder frivool kantje. Ook voor slaapkledij voor mannen en kinderen ben je bij Avenue JuJu op de goede plaats. We zijn zowel off- als online te vinden!

Onze missie is om vrouwen zich bijzonder te laten voelen met onderscheidende collecties lingerie-, bad- en nachtmode. Elke dag gaan we voor een goede service en geven we advies voor de juiste pasvorm. Want de perfecte beha is als een goede vriend. Niet gemakkelijk te vinden, werkt ondersteunend en altijd dicht bij het hart.”

AVENUE JUJU
Pand 226, 8790 Waregem | T 0491 07 00 86 | karolien@avenuejuju.comcharlot@avenuejuju.comwww.avenuejuju.com