BENOIT SECURITY

BENOIT SECURITY

Industry & Services

LETTERLIJK EN FIGUURLIJK DICHT BIJ DE KLANT

Benoit Security beveiligt wat belangrijk is.

Benoit Security biedt al beveiligingsoplossingen sinds 1975. Twee jaar geleden nam de tweede generatie het roer van dit familiebedrijf over: Liesbeth Benoit.

“Ons bedrijf heeft echte Waregemse roots. Mijn ouders hebben de zaak opgestart, mijn vader als technicus, mijn moeder deed de financiën. Intussen is er veel veranderd: we hebben nu een vestiging in Waregem, in Knokke-Heist en in Roosdaal. Dankzij die drie locaties zijn we letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten: in nood zijn we altijd snel ter plaatse.”

Is de aanpak van Benoit Security geëvolueerd?

“In de jaren 80 waren we één van de eerste vergunde beveiligingsondernemingen, dus we hebben al verschillende decennia expertise opgebouwd. We zetten in op het ontzorgen van onze klanten en onze aftersalesservice is enorm belangrijk: er staat 24/7 iemand paraat om uit te rukken. We zijn inmiddels ook erkend als bewakingsonderneming, wat inhoudt dat we preventief patrouilleren tussen de locaties van onze klanten.”

Merk je ook veranderingen in de beveiligingstechnologie?

“Zeker, tegenwoordig hebben we bijvoorbeeld beveiligingssystemen die je haast niet meer ziet, esthetisch zeer verantwoord. We werken met duurzame, hoogtechnologische beveiligingsoplossingen op maat van elke klant, of dat nu om bedrijven of privéwoningen gaat. Vandaag is Benoit Security groot genoeg om bedrijven te voorzien van camerabewaking met pakweg 140 camera’s, maar tegelijk blijven we een echt familiebedrijf waar vertrouwen, flexibiliteit en persoonlijke service centraal staan.”

BENOIT SECURITY
Lindestraat 59, 8790 Waregem | T 056 60 41 19 | waregem@benoit.be | benoit.be