CHRISTELLE VERSTRAETE

CHRISTELLE VERSTRAETE

Living & Lifestyle

UIT LIEFDE VOOR MENSEN EN DIEREN

Mooie beelden, mooie dromen

Christelle Verstraete zet al jaren bekende Vlamingen op beeld. Van foto’s voor albums van artiesten tot een modeshoot met de nieuwste Miss België, Christelle doet het allemaal met evenveel plezier. Daarnaast weet ze, dankzij haar grote liefde voor dieren, ook je favoriete huisdier op een prachtige manier vast te leggen.

Die liefde voor dieren was ook het begin van een nieuwe droom. “Al jaren wilde ik graag een minipaardje. Omdat ik weet hoe buitengewone deze dieren zijn. Ondertussen heb ik er drie. Symphony is het paardje waar ik het meest mee werk. Zij is nu 16 jaar en komt helemaal uit Amerika. De andere twee paardjes Lily en Doris zijn nog maar 3 jaar en moeten nog veel bijleren.”

Christelle leidt de paardjes op om mensen die het moeilijker hebben, zoals kinderen met een beperking of mensen in een rolstoel en hun familie, quality time te schenken. “Ik ben elke dag zeker 3 u. aan het trainen met mijn paardjes.

Dankzij hun kleine formaat en hun opvallende fijngevoeligheid zijn ze ideaal als therapiedier. Ze voelen echt aan wat iemand nodig heeft en passen zich aan.” Christelle komt met haar paardje graag langs in rusthuizen of instellingen. Of ze zorgt voor een 1-op-1 therapiesessie samen met haar paardje. Denk aan een wandeling langs het strand of een uitgebreide borstel- en knuffelbeurt.

Soms combineert ze beide werelden. Dan zet ze haar minipaardje voor de lens. Samen met een kind met een beperking of een miss, alles kan. “Symphony is heel geduldig tijdens een shoot. En als het toch te lang begint te duren, laat ze dat duidelijk zien. Dan mag ze terug gaan rennen in de wei”, lacht Christelle.

Sta jij graag eens voor de lens van Christelle? Of maak je graag kennis met haar paardjes? Ze verwelkomt je met heel veel warmte. Haar liefde voor paardjes is groot, maar haar liefde voor de medemens nog groter.

CHRISTELLE VERSTRAETE PHOTOGRAPHY
Churchillaan 99, 8790 Waregem | T 0475 26 45 61 | christelle.verstraete@telenet.be