CLOVIS

CLOVIS

Food

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Gezond, flexibel en duurzaam

Huis CLOVIS heeft een jarenlange traditie in Waregem, maar sinds kort waait er een nieuwe wind bij de bekende delicatessenzaak. Dat voel je om te beginnen aan het menu. Naast de traditionele Franse keuken, vind je er nu ook meer mediterrane en oosterse gerechten, lichter en gezonder. Onder andere geïnspireerd op de pure smaken van chefs als Yotam Ottolenghi.

Om het je nog makkelijker te maken, kan je bij CLOVIS nu ook online bestellen of via onze app. Je kiest uit een gevarieerde weekmenu of volledig à la carte. Vervolgens kan je je bestelling in de winkel ophalen, thuis laten leveren of in één van de ‘lockers’, die dag en nacht beschikbaar zijn, laten plaatsen. Bovendien kan je uit deze lockers steeds ook een ruim assortiment aan bereide gerechten vinden om direct mee te nemen. Zo kan je na het werk makkelijk afhalen op de plek die voor jou het beste past.

Heb je binnenkort iets te vieren? Vraag dan naar de culinaire folder van CLOVIS of vind hem terug op onze website of sociale media. Want naast de afhaalservice verzorgt CLOVIS ook de catering voor kleine en grotere feesten.

CLOVIS
Stormestraat 9, 8790 Waregem | T 056 60 85 86 | bestelling@huisclovis.be | www.huisclovis.be