COACHTREE

COACHTREE

Services

INVESTEREN IN JEZELF

Zelfzorg in business

Ondernemers zijn ook mensen, net dat durven velen wel eens te vergeten. Als ondernemer wil je vooral groeien … Alleen is dat niet gemakkelijk, en net daar verschijnt Coachtree op het toneel. Business- en lifestylecoach Evy Heyse helpt ondernemers bij het behalen van hun doelstellingen door het beste in hen naar boven te halen.

“Ik wil hen vooral doen beseffen dat jezelf kapot werken niet de sleutel tot succes is. Het is net omgekeerd: door goed voor jezelf te zorgen, leer je ook goed zorg dragen voor je onderneming en de mensen in jouw omgeving. Bij ondernemerschap denkt men al snel aan vrijheid en je dromen realiseren. Ik wil niet doemdenken, maar er zijn ook mindere kanten aan verbonden.

Uit onderzoek blijkt dat 75% van de ondernemers gebukt gaat onder hoge werkdruk en de bijhorende stress. Heel wat ondernemers kampen met lichamelijke en gezondheidsklachten of zien hun qualitytime met het gezin in rook opgaan. Met Coachtree wil ik ondernemers voeden op zoveel mogelijk vlakken. Duurzaam ondernemen begint bij jezelf goed voelen op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Ik focus op de mens achter de ondernemer en vergroot zo het zelfbewustzijn en de zelfkennis. Dat zorgt ervoor dat je een bedrijf kan bouwen dat perfect bij je past. De combinatie van persoonlijke ontwikkeling, mindset en lifestyle zorgt ervoor dat je dagelijks de juiste dosis energie hebt om als ondernemer de juiste beslissingen te nemen. Bovendien heb je nog energie over om te genieten, ook een niet onbelangrijk aspect. Als zaakvoerder heb je een voorbeeldfunctie, negatieve stress en overspannenheid wil je in je organisatie vermijden.

Ondernemen vergelijk ik vaak met topsport. En welke topsporter heeft geen coach de dag van vandaag?”

COACHTREE
Zeistraat 19A, 9850 Deinze | T 0468 14 94 44 | evy@coachtree.bewww.coachtree.be