COMFORT CLEANING

COMFORT CLEANING

Services

CLEAN BUILDINGS MAKE HAPPY PEOPLE

Specialist in dak- en gevelreiniging

Schoonmaken is een vak apart, zeker als het gaat om het schoonmaken van daken en gevels, gerenoveerde gebouwen of verwaarloosde panden. Comfort Cleaning maakte er zijn specialiteit van.

Woon je in een groene of bosrijke omgeving, dan is de kans groot dat je last hebt van mosgroei op je dak. Laat je dat te lang staan, dan kan het schade veroorzaken aan je dak. Voorkomen is dus de boodschap. Dat kan op een ecologische manier en biedt heel wat voordelen: je woning krijgt een frissere uitstraling, de levensduur van je dak neemt toe, je voorkomt lekkages of vochtproblemen en je dak blijft nadien mos- en algenvrij!

Van je gevel opnieuw een frisse eyecatcher maken? Elke gevel wordt behandeld met een aangepaste techniek naargelang het materiaal: reinigen met stoom, zachte nevelstralen, … Ook behandelingen voor poreuze stenen of beschermende coatings tegen graffiti behoren tot de mogelijkheden. Zo ziet je woning er niet alleen weer piekfijn uit, ze is ook beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf. Ook niet onbelangrijk, je woning stijgt onmiddellijk in waarde en de levensduur van je gevel neemt toe.

COMFORT CLEANING
Oudenaardestraat 69, 9870 Zulte | T 056 70 70 80 | info@comfortcleaning.bewww.comfortcleaning.be