DIEET LECLUYSE

DIEET LECLUYSE

Lifestyle

AFSLANKEN ALS EEN VIP

Fit, gezond en energiek met de vip-gezondheidsswitch

Véronique, Stefanie en Michèle bundelen hun krachten en expertise om jou te helpen vermageren! In je eentje vermageren is vaak moeilijk. Daarom staan ze als team van diëtisten voor jou klaar, elk met hun specialisatie. Samen stellen ze een realistisch plan op. Je krijgt dieettips bij de vleet, hapklaar advies en af en toe een extra duwtje in de rug. Met hun jarenlange ervaring, aanstekelijke enthousiasme en een vleugje humor helpen ze je op weg naar een gezond en evenwichtig leven!

Deze diëtisten zijn er niet alleen voor de klassieke dieetconsultaties. Zowel diabetici, mensen met een voedselallergie of -intolerantie als kinderen met voedingsproblemen kunnen hier terecht. Ook na een bariatrische ingreep begeleiden ze je met een aangepast dieet.

Afvallen is teamwork

In het VIP-programma sta je 6 maanden onder intensieve begeleiding richting een gezonde en evenwichtige levensstijl. Samen gaan jullie voor een topresultaat want … teamwork makes the dream work!

De eerste maand ga je wekelijks langs. Je krijgt een aangepast voedingsschema, al dan niet met dieetondersteunende maaltijdvervangers. Daarna ga je tweewekelijks op dieetconsultatie en worden er een BIA-meting en enkele Ecal-metingen uitgevoerd. Via een virtuele bril kan je de resultaten goed volgen. Van een motivatiefactor gesproken!

“Geen dieet, wel een andere levensstijl”

Geen klassiek dieet

Het VIP-programma is geen typisch dieet, het verandert your way of life. Elke week ga je één uur aan de slag met een personal trainer. Daarnaast krijg je een gepersonaliseerd bewegingsschema ter ondersteuning. Tijdens de winkeloefening en de gezonde kookworkshop leer je toffe gerechtjes in je voedingsschema inpassen en klaarmaken, en dankzij de restaurantbon geniet je van een gezellige én gezonde lunch. De 10 sessies met de bodysculptor zijn de perfecte aanvulling op je dieet.

Verwennerij als afsluiter

Na het programma krijg je nog een leuke afsluiter. Dames worden verwend met een heuse make-over met stijl- en kleuradvies, een kappersbeurt en een VIP-shoppingsessie. Zo kan je trots jouw eindresultaat showen en vereeuwigen met een fotoshoot. Mannen kiezen hun favoriet uit toffe activiteiten zoals een sessie bij de barbier, een inspanningstest bij Pulso Preventielab, een rit op een autocircuit of een ski- of surfinitiatie. It’s up to you!

In het kort:

• intensieve begeleiding bij het afslanken

• bewegingsprogramma op maat

• persoonlijke motivatieberichtjes

• interessante workshops (winkeloefening & koken)

• 10 sessies bodysculptor

• restaurantbon: de smaak voor een gezonde lunch (2 pers.)

DIEET LECLUYSE BVBA – Abelestraat 21, 8870 Izegem I GSM 0476 36 68 68 I info@dieetlecluyse.be I www.dieetlecluyse.be