E-MOTIONBIKES

E-MOTIONBIKES

Living & Lifestyle

MAJOR DEALER VAN RUFF CYCLES IN BELGIË

It’s all about passion!

Zaakvoerders Ann Neuts en Ludo Guisson, allebei gepassioneerde fietsers, startten hun e-bike business vanuit eigen ervaring. Ze zochten (en vonden) een elektrische fiets die zowel kwalitatief als duurzaam was. Als Harley rijder liet Ludo al snel zijn oog vallen op The Ruffian van Ruff Cycles. Hun passie leidde niet alleen tot een eigen zaak, ze zijn ook ‘exclusief’ verdeler van Ruff Cycles in Limburg en Vlaams-Brabant, met klanten vanuit heel België. Met E-motionbikes zetten ze maar al te graag een nieuwe fietsbeleving op de Belgische kaart.

De sensationele retro e-bikes worden met de hand gemaakt in het Duitse Regensburg. De fietsen stralen een echt wow-effect uit en zijn een plezier om mee te rijden. E-motionbikes verkoopt drie Ruff Cycles modellen: The Ruffian, Biggie en Lil’Buddy. Elk model heeft zijn specifiek geïnspireerde afkomst en is uitgerust met Bosch middenmotor en andere kwaliteitsvolle onderdelen.

E-motionbikes gaat prat op kwaliteit en exclusiviteit. De ‘E’ staat voor elektrisch, ‘motion’ voor beweging en ‘e-motion’ voor het gelukzalige gevoel dat je ervaart op deze speciale e-bikes. Interesse? Ann en Ludo maken graag tijd om jou grondig te informeren en koppelen hier steeds een vrijblijvende testrit aan vast!

E-MOTIONBIKES
info@e-motionbikes.bewww.e-motionbikes.be