EEG GROUP

EEG GROUP

Industry

GEBOUWENTECHNOLOGIE VOOR GROTE PROJECTEN

Concept, installatie en onderhoud

Als grote technologiegroep mag EEG Group organisaties als AZ Maria Middelares en Vives Campus Brugge tot zijn klanten rekenen. Het bedrijf verzorgt er het ontwerp, de uitwerking, installatie én het onderhoud van alle mogelijke technologische toepassingen. Een eigen team van meer dan 650 technici en ingenieurs leidt deze grote projecten – voor kantoorgebouwen, utiliteits- en industriebouw – in goede banen.

Elektrische totaalconcepten, klimaatbeheersing, sanitair, gebouwbeheersystemen en integratie, telecom & ICT, medische gassen en medische apparatuur: EEG Group is dé technologische partner voor grote bouwprojecten. Door zijn omvang kan het bedrijf geïntegreerde oplossingen leveren voor de meest complexe en vooruitstrevende toepassingen.

EEG Group startte zijn activiteiten vanuit een focus op de zorgsector. Daarna breidde het zijn dienstverlening uit naar andere markten. Intussen levert het bedrijf ook diensten aan hogescholen, bedrijvencentra, kantoorgebouwen en zelfs loges van grote voetbalclubs. De groep heeft in totaal twaalf vestigingen en beschikt over een team van 650 specialisten in alle mogelijke gebouwtechnologieën. Samen bewaken ze EEG Groups toonaangevende rol op het vlak van technische installaties, vernieuwende ideeën, energie- en operationeel beheer op lange termijn. Dankzij zijn eigen studiediensten is de groep bovendien in staat om grootschalige projecten volledig autonoom uit te voeren.

EEG GROUP – Oostlaan 5, 8560 Gullegem I T 056 42 53 43 I info@eeg.be I www.eeg.be