ERIBO

ERIBO

Vastgoed

PAREL VAN EEN PENTHOUSE

Vier hoog in de Meersstraat 68 in Waregem vind je een parel van een penthouse. Uitzicht op de vijvers. Grote groene terrassen buiten. Ongeëvenaard comfort binnen. Luxe met grote L. Want de inrichting en afwerking van het penthouse zijn werkelijk uniek – alleen weggelegd voor de happy few, maar die zullen er ook echt happy zijn. Als het iets meer mag zijn, of liever gezegd, veel meer mag zijn, dan is dit exclusieve penthouse van Eribo absoluut iets voor jou.

Een buurt in beweging

Wie penthouse zegt, zegt topligging. Dat mag je letterlijk nemen. Residentie Chablis ligt in het zuiden van Waregem, in een buurt die de jongste jaren helemaal opbloeit. Je wandelt zo naar het centrum.

Adembenemend uitzicht

De oriëntatie is absoluut een troef van het penthouse. Residentie Chablis kijkt uit op het zuidoosten. Eén derde van de totale oppervlakte van de bovenverdieping zijn terrassen met groendaken. De woonruimtes en grootste terrassen vind je vooraan. Genieten van de ondergaande zon doe je op de terrassen achteraan.

Royaal veel ruimte om te wonen

Alle ruimtes van het appartement vloeien in elkaar over. Zo ervaar je een open gevoel. Luxueuze materialen zorgen voor warmte in huis: fineerhout voor de maatkasten, parket in de woon- en slaapgedeeltes, natuursteen in de keuken, grote keramische tegels in alle functionele ruimtes… Alles straalt pure luxe uit.

Benieuwd naar meer? Ontdek het penthouse via www.penthousechablis.com

ERIBO
Vredestraat 45, 8790 Waregem | ilse@eribo.be | www.eribo.be