ESTHETIEK SOFIE HAECK

ESTHETIEK SOFIE HAECK

Fashion & Beauty

EVEN ALLES VERGETEN …

Passie voor esthetiek en verzorging

Genieten van een relaxatie, een resultaatgerichte therapeutische behandeling, het reinigen en verzorgen van uw huid of het beste van uzelf laten zien. Bij Esthetiek Sofie Haeck brengen ze het mooiste in u naar boven aan de hand van persoonlijk advies en een professionele aanpak. In het schoonheidsinstituut van Sofie ontsnapt u even aan de drukte van elke dag.

“We zijn pas tevreden als u met een goed gevoel buiten stapt. Of het nu gaat over de huidverzorging in het instituut of advies voor uw thuisverzorging, steeds maken we tijd voor een eerlijk en professioneel consult.”

Met de meest geavanceerde apparatuur en kwaliteitsvolle cosmetica hebben de dames van Esthetiek Sofie Haeck alles in huis om de beste resultaten te behalen. Van een deugddoende relaxerende behandeling tot het aanpakken van huidproblemen zoals acne, pigmentatie, verslapping, couperose, … Dankzij hun expertise krijgt u een unieke behandeling op maat.

Met 30 jaar ervaring in definitieve ontharing kunnen ze bovendien trots stellen dat er voor iedereen een oplossing bestaat. Van donzige tot stugge, van lichte tot donkere beharing. Wij helpen u van overmatige, ongewenste haargroei af. Efficient, snel en mild! Vraag vrijblijvend een gratis proefconsult.

– Micaela, Nathalie & Sofie

ESTHETIEK SOFIE HAECK
Schoendalestraat 26, 8793 Sint-Eloois-Vijve | T 056 61 23 21 | sofie@sofiehaeck.bewww.sofiehaeck.be