FISCONTÉ

FISCONTÉ

Industry

BOEKHOUDER EN KRITISCH KLANKBORD

Van fiscale optimalisatie tot financieel coach

Bij Fisconté zijn ze niet alleen gek op cijfers, nog meer houden ze van de band die ze opbouwen met hun klanten: ondernemers met een passie. Fisconté doet dan ook veel meer dan met getallen goochelen. Met Hét Advies-Buro! begeleiden ze ondernemingen van bij de opstart tot en met de verdere uitbouw van hun activiteiten.

Fisconté staat startende ondernemingen op alle vlakken bij: van het regelen van alle formaliteiten tot de opmaak van het financieel plan. Ook voor de fiscale optimalisatie van je privé- en bedrijfsopbrengsten kan je rekenen op hun jarenlange expertise.

Zaakvoerster Mieke Desmet geeft  – naast opleidingen boekhouden bij onder andere Syntra – ook individuele opleidingen op maat van bedrijven. Daarnaast is ze aangesteld als handelsrechter en is ze gecertifieerd boekhouder voor notariaten.
Als coach denkt ze proactief mee, zodat je bedrijf kan groeien. Haar heldere berekeningen geven je bovendien zélf meer inzicht in de financiële kant van je zaak. Zijn de stappen die je wil zetten wel rendabel, wat is een correcte prijszetting…Mieke is tegelijk boekhouder, coach én kritisch klankbord.

FISCONTÉ – Marktstraat 105, 8530 Harelbeke – Priester Daensstraat 2, 8570 Vichte I T 056 29 60 12 I info@fisconte.be I www.fisconte.be