GHEERAERT SLAAPCOMFORT

GHEERAERT SLAAPCOMFORT

Living & Lifestyle

ERGONOMISCH SLAPEN

Wij rusten niet voor u slaapt als een roos

Het geheim van een deugddoende slaap
“Een ergonomisch slaapsysteem reageert op de drukpunten van uw lichaam. De druk wordt op die punten weggenomen en verdeeld. Een kwaliteitsvolle matras én de juiste, ondersteunende bodem zijn de sleutel tot een deugddoende slaap. Een kwalitatief slaapsysteem garandeert stabiliteit en steun, maar past zich ook aan de belasting per lichaamszone aan.”

Trends
“De laatste jaren zijn we bewuster bezig met ons lichaam. Vandaar het grotere aanbod in ‘natuurlijk slapen’. Natuurlijke materialen regelen uw lichaamstemperatuur, zorgen voor een uiterst ademend slaapcomfort en zijn bovendien duurzaam. Daarnaast is er ook meer vraag naar bedden met een fijne uitstraling. Wie van minimalisme en details houdt, zal onze designbedden zeker appreciëren.”

Maatwerk
”Uw rug heeft rechtopstaand een voorkeurshouding, wervels volgen een bepaalde natuurlijke kromming. Het is de kunst deze curve ook liggend te verkrijgen. Met behulp van onze wervelscanner kunnen wij dit opmeten en zo voor u het beste slaapsysteem samenstellen. Ergonomisch slapen betekent dus een bed dat aangepast is aan de lichaamsbouw van de slaper. Vandaar stellen we bewust een assortiment samen waarin vrijwel iedereen zijn ideale bed kan vinden. Door ons gepersonaliseerde advies kunnen we een slaapsysteem op maat samenstellen. Maatwerk kent bij ons weinig beperkingen, zowel in bedden als in bedtextiel.”

GHEERAERT SLAAPCOMFORT
Gentseweg 224, 8792 Desselgem-Waregem | T 056 70 42 11 | info@gheeraert.com | www.gheeraertslaapcomfortwaregem.be