GHEERAERT SLAAPCOMFORT

GHEERAERT SLAAPCOMFORT

Lifestyle

SLAAP ALS EEN ROOS

Drie decennia expertise

Als het om je nachtrust gaat, komt ergonomie altijd op de eerste plaats. Of toch als het van Gheeraert Slaapcomfort afhangt. Deze expert in slaapsystemen biedt daarom enkel de allerbeste kwaliteitsmerken aan: unieke slaaptechnieken met een afwerking op topniveau, die je helpen slapen als een roos.

Neem nu het exclusieve MYBed: gepersonaliseerd slaapcomfort

met een interactieve bodem en een matras met comfortzones, bepaald op basis van uw lichaamsbouw. Of het topmerk Viking Beds of Sweden, waarvan Gheeraert Slaapcomfort zich de enige premium dealer in Vlaanderen mag noemen.

Gespecialiseerde kennis, maatwerk en een warme service gaan hier moeiteloos samen. Al drie decennia volgt het professionele team de innovaties in slaapcomfort via opleidingen en beursbezoeken. Zo biedt deze familiezaak je maatwerk van het hoogste niveau. Ook als het gaat om specifieke problemen zoals allergieën, nekklachten of transpiratie.

Hoofdkussens kan je thuis testen voor je ze aanschaft, slaapsystemen worden steevast gratis geleverd en geplaatst. Heb je nood aan specifiek advies? Spring dan eens binnen, maak een afspraak of nodig een van de specialisten uit bij je thuis voor stijl- en technisch advies. Noem Gheeraert Slaapcomfort dus niet zomaar een slaapwinkel, want deze specialist in slaapcomfort rust niet voor jij geniet van een diepe, deugddoende slaap.

GHEERAERT SLAAPCOMFORT – Gentseweg 224, 8792 Desselgem (Waregem) I T 056 70 42 11 I info@gheeraert.com I www.gheeraertslaapcomfortwaregem.be