GHEERAERT SLAAPCOMFORT

GHEERAERT SLAAPCOMFORT

Living & Lifestyle

NADRUK OP NATUURLIJK SLAPEN

Al 35 jaar biedt Gheeraert Slaapcomfort kwaliteit en advies op maat

Barbara en Kurt zijn de tweede generatie slaapexperts bij Gheeraert Slaapcomfort. Is er doorheen de jaren veel veranderd? 

“Onze familiezaak is sterk geëvolueerd. De jongste jaren zetten we volop in op kwaliteit, innovatieve technieken en afwerking op topniveau. Met slaapsystemen op maat van onze klanten helpen we hen om beter te slapen. Het belang van een goede nachtrust wordt nog altijd onderschat, terwijl het zó belangrijk is. We evolueren mee met de laatste ontwikkelingen en nemen geregeld nieuwe merken op in ons aanbod. Zoals nu de bedden en matrassen van Hypnos, een merk dat de nadruk legt op natuurlijk slapen.”

Vinden jullie dat natuurlijke element ook zelf belangrijk?

“Absoluut. Bepaalde stoffen zijn niet enkel schadelijk voor het milieu, maar ook voor de mens. We zijn allemaal bewuster bezig met ons lichaam, vandaar ook onze keuze voor natuurlijk slapen.” Daarnaast blijft  ergonomie wel prioritair. Zo werken we met de wervelscanner (MyBed-concept), waarmee we de voorkeurshouding van je rug meten wanneer je rechtop staat. Het geheim van een comfortabel bed is dat het die natuurlijke curve van je ruggenwervel ook liggend mogelijk maakt.”

En hoe kiezen jullie dan het beste slaapsysteem?

“Na drie decennia hebben we een ijzersterke productkennis en uitgebreide ervaring opgebouwd. Daardoor kunnen we, rekening houdend met de slaappositie, lichaamsbouw en persoonlijke wensen, een correct advies geven. Onze merken zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Wij zijn bijvoorbeeld de enige Vlaamse premium-dealer van Viking Beds of Sweden, al drie keer verkozen tot beste beddenmerk van Zweden. Maar ook Nill Spring, MyBed, Kreamat en Swissflex zijn toppers.”

GHEERAERT SLAAPCOMFORT
Gentseweg 224, 8792 Desselgem-Waregem | T 056 70 42 11 | info@gheeraert.com | www.gheeraertslaapcomfortwaregem.be