GHISTELINCK

GHISTELINCK

Industry

AUTOSHOWROOM VAN DE TOEKOMST

Belangrijkste Mercedes-Benz concessiehouder in België

Met negen filialen en een jaarlijkse verkoop van meer dan 5.000 nieuwe voertuigen behoort Ghistelinck tot de belangrijkste 3 Mercedes-Benz concessiehouders van ons land. Eind vorig jaar opende het bedrijf een gloednieuwe vestiging in Kortrijk-Noord en Menen. Het werd een heus experience center waar je als bezoeker overrompeld wordt door indrukwekkende beelden en klankeffecten.

Technologische ontwikkelingen doen de autosector razendsnel evolueren. Voor een bedrijf als Ghistelinck is het dus van cruciaal belang om flexibel in te spelen op die snel veranderende markt. De hypermoderne showroom in Kortrijk-Noord blaast je dan ook omver met geluids- en video-effecten en dompelt je zo helemaal onder in de wereld van Mercedes-Benz. Alleen al daarom is het de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen.

Je kan er bovendien rekenen op die typische Ghistelinck-service, want iedereen staat er stevig met beide voeten op de grond. Hier is elke klant een vriend en elke vriend een klant. Medewerkers luisteren aandachtig naar je bekommernissen, je noden en interesses en doen er alles aan om daarop in te spelen. Je stapt er steevast buiten met een goed gevoel én met een wagen die je comfort en veiligheid biedt. Specifieke vragen, zorgen of wensen? Neem gerust contact op, want bij Ghistelinck luisteren ze met veel plezier naar je verhaal.

GHISTELINCK – Franklin Rooseveltlaan 165, 8790 Waregem I T 056 62 08 10 I info@ghistelinck.com I www.ghistelinck.com