GO4SAFETY

GO4SAFETY

Industry

MIJ OVERKOMT HET NIET?

Zo voorkom je ongevallen in je onderneming

Je denkt dat een ernstig ongeval met een werknemer je niet gauw zal overkomen? Dat dacht Paul, een zelfstandige zonnepaneellegger, ook. Tot hij op een dag een stagiair aanwierf. De jongen viel door een dak en belandde in een coma. Pauls leven zag er plots helemaal anders uit…

Als ondernemer ben je zo gefocust op je business, dat veiligheid misschien niet je eerste prioriteit is. Toch is een ongeval met een werknemer snel gebeurd. Gelukkig kan je zelf heel wat doen om ernstige ongevallen in je onderneming te voorkomen. GO4SAFETY helpt je je onderneming veiliger te maken en maakt je wegwijs in de wetgeving. Christophe en Heidi, safety coaches en bezielers van GO4SAFETY, reiken je oplossingen aan, specifiek voor ondernemers van kmo’s. Dankzij hun pragmatische, doelgerichte en realistische aanpak ontwikkel je een toekomstgerichte visie rond veiligheid én boek je snel resultaat. En loopt het – ondanks al je inspanningen – op een dag toch verkeerd, dan ben je perfect voorbereid.   

Je kan GO4SAFETY inschakelen voor veiligheidsadvies, als ondersteuning van je interne preventiedienst of om het veiligheidsbeleid in je onderneming grondig door te lichten. Op zoek naar kwaliteitsvolle veiligheidsopleidingen? GO4SAFETY gaat voor de praktische aanpak: wat je leert tijdens de opleiding kan je meteen toepassen op de werkvloer.

GO4SAFETY BVBA – Ommegangsdreef 28, 8760 Meulebeke I T 0468 165 475 I training@go4s.be I www.GO4S.be