GROEP HUYZENTRUYT

GROEP HUYZENTRUYT

Living

WONEN IN EEN LUXUEUZE GROENOASE

Groep Huyzentruyt: Balneae Waregem

Balneae is een prestigieus residentieel project van Groep Huyzentruyt en Wielfaert Architecten. Naast een wooneenheid omvat het een ontmoetingsplaats – mét zwembad – in een zuidoostelijk gerichte tuin. De architectuur en de inplanting vormen een antwoord op de noden van gebruikers, passanten en handelaars.

Het project zal verrijzen in een van Waregems grote winkelstraten, pal in het hart van de stad. Buiten krijgt het project een stedelijk gezicht, binnen is er aandacht voor het individuele wooncomfort en de privacy van de toekomstige bewoners. Voor de bouw van de woonunits werd gebruikgemaakt van duurzame materialen en energiezuinige technische installaties volgens de nieuwste EPB-eisen.

Het project zal veertien units omvatten, waaronder twee ruimtes voor handelszaken of vrije beroepen. Alle appartementen zullen beschikken over twee slaapkamers, een open keuken en een ruim terras. Hun oppervlakte variëren van 89 tot 110 m2. Het penthouse van 159 m2 kijkt uit op de Stormestraat en op de gemeenschappelijke binnentuin met het zwembad en bijbehorend poolhouse.

Aan ontspanningsmogelijkheden en rust is er dus geen gebrek. En gelukkig werd er ook gedacht aan parkeerruimte, want zowel ondergronds als bovengronds zijn er voldoende privéparkings voorzien. Terwijl jij de stad in trekt, kan je wagen dus rustig thuisblijven.

GROEP HUYZENTRUYT – Wagenaarstraat 33, 8791 Beveren-Leie I T 056 736 736 I info@groephuyzentruyt.be I www.groephuyzentruyt.be