GROEP HUYZENTRUYT

GROEP HUYZENTRUYT

Vastgoed

WONEN IN EEN LUXUEUZE GROENOASE

Balneae Waregem

Prestigieus, puur en luxueus … Groep Huyzentruyt en Wielfaert Architecten brengen met project Balneae een residentiële parel in hartje Waregem. Niet alleen de verschillende wooneenheden met een hoogwaardige afwerking overtreffen alle woonwensen, ook de ontmoetingsplaats mét zwembad in de zuidoostelijk gerichte tuin maakt het leven een pak fijner.

Pal in het hart van de stad, in één van Waregems grote winkelstraten, verbergt Balneae achter een moderne, open gevel met grote raampartijen 12 woonunits en 2 ruimtes voor handelszaken of vrije beroepen. Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een open keuken en een ruim terras. Hun oppervlakte varieert van 89 m2 tot 102 m2. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en technische ingrepen woon je energiebewust zonder in te boeten aan luxe. Ook aan ontspanning geen gebrek, de gemeenschappelijke tuin met zwembad en bijhorende poolhouse zijn de perfecte locatie om helemaal tot rust te komen. En gelukkig is er ook gedacht aan parkeerruimte, want zowel ondergronds als bovengronds zijn er voldoende privéparkeerplaatsen. Laat je wagen dus veilig thuis terwijl je de stad intrekt.

Klassevol leven én werken in een bruisende stad? Balneae is een plek waar je graag woont. Interesse? Vraag nu meer informatie en profiteer mogelijks van een verlaagd btw-tarief van 6 %.

GROEP HUYZENTRUYT
Wagenaarstraat 33, 8791 Beveren-Leie | T 056 736 736 | info@groephuyzentruyt.be | www.groephuyzentruyt.be