HIPPO LOGGIA

HIPPO LOGGIA

Food & Drinks /Lifestyle

UNIEKE EVENTLOCATIE

Adembenemend uitzicht op de Hippodroom

Een onvergetelijk huwelijksfeest, een stijlvolle receptie of een uitzonderlijk bedrijfsevenement, het begint met het vinden van de perfecte locatie. Een mooie en originele plek voorzien van alle faciliteiten en met voldoende parkeergelegenheid, die – als het even kan – ook nog een adembenemend uitzicht biedt. In Waregem hoef je er niet ver voor te zoeken. Want in de legendarische Hippodroom vind je sinds kort HippoLoggia, een prachtige eventlocatie met uitzicht op de paardenrenbaan.

Vier eventruimtes – elk met hun eigen aankleding en persoonlijkheid – én twee schitterende terrassen met uitzicht op de Hippodroom. Waregem heeft sinds kort zijn eigen viplocatie voor privé- en bedrijfsevents. HippoLoggia is dé toonaangevende nieuwe eventlocatie in Zuid-West-Vlaanderen. Intiem privéfeest of grote bedrijfshappening: alles is mogelijk. De capaciteit van de zalen varieert van 100 tot 2.000 personen en allemaal beschikken ze over de nodige faciliteiten.

Enkel de zaal huren en zelf invulling geven aan je feest? Dat kan! En heb je toch nood aan ondersteuning, dan staat het professionele team klaar om te helpen. HippoLoggia biedt op dat vlak een complete omkadering, inclusief decoratie, personeel, animatie, chauffeur service, audiovisuele ondersteuning en alles wat er bij een event komt kijken. Gourmet Invent – dat een uitstekende reputatie heeft als cateraar van kleine en grote events – treedt op als vaste cateringpartner. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ook voor events voor kleine of heel grote groepen helpt HippoLoggia je graag verder in de regio Waregem.

HIPPO LOGGIA
Holstraat 95/1, 8790 Waregem I events@hippologgia.be I www.ballroom.be/hippodroom