HUIS LABAERE

HUIS LABAERE

Fashion & Beauty

VAN STOFFENWINKEL TOT TRENDY MODEHUIS

Maatwerk- en kostuumspecialist

Kledingzaak Labaere is een naam die klinkt als een klok tot ver buiten Zottegem. In de ruim 150 jaar dat de zaak bestaat, is de mode echter sterk veranderd. Maar één ding is door de jaren heen steeds hetzelfde gebleven. “Onze persoonlijke service en vakmanschap”, zegt huidig zaakvoerder Filip Labaere.

De winkel breidde in de loop der tijden fors uit tot de huidige oppervlakte van maar liefst 1.000 vierkante meter. “En toch behoudt de klant een knus gevoel bij het binnenkomen. De boetiek is immers in aparte ruimtes onderverdeeld: de casual chic- corner met keuze uit verschillende merken en daarachter de ruimte met pakken van Corneliani, Hugo Boss, Scabal, Latorre, …. Hoe dan ook, met meer dan honderd toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen.”

Maatwerk store

“Waarom maatwerk? Niets past beter dan een maatpak, ook gekend als een custom suit of made-to-measure suit. Niets voelt beter dan het dragen van een gepersonaliseerd kostuum. We denken bovendien met je mee, maken verrassende combinaties en hebben oog voor detail. We halen alles uit de kast om juist die keuze te maken, die het beste bij jou past.”

Ralph Lauren, Herno, Santoni, Scabal, Mason’s, Stenströms, Tramarossa, Tod’s, Paul & Shark, Boss, Van Bommel, …

LABAERE
Hoogstraat 13-15-17, 9620 Zottegem | T 09 360 02 47 | info@labaere.bewww.labaere.be