ITHO DAALDEROP

ITHO DAALDEROP

Industry & Services /Preferred Partner

BETER BINNENKLIMAAT

Energiezuinige oplossingen voor elk woonproject

Verwarming, warm water, koeling en ventilatie zijn niet weg te denken uit een comfortabele woning. Een goede ventilatie is bovendien cruciaal voor een gezond binnenklimaat. Tegelijk moeten onze huizen aan steeds strengere duurzaamheidseisen voldoen. Iedereen wordt gestimuleerd om energiebronnen anders, bewuster, langduriger én duurzamer te (her) gebruiken en vaker zelf energie op te wekken.

Met een betaalbaar energie-efficiënt totaalconcept van Itho Daalderop gaat bijdragen aan een groene wereld vanzelf. Onze innovatieve systemen en producten maken energiezuinig en zelfs energieneutraal wonen vandaag al mogelijk. Zo combineren we bijvoorbeeld warmtepompen voor verwarming, koeling en warm water en vraaggestuurde D-ventilatie voor een gezond en constant gemonitord binnenklimaat tot een totaaloplossing op maat van jouw woning. Bovendien kan je altijd rekenen op onze befaamde service en garantie.

Onze slogan luidt niet voor niets: Climate for life. We streven naar een aangenaam binnenklimaat waarin het goed wonen, werken en leven is, gecombineerd met een lager – of geen – energieverbruik. Daarvoor werken we bij Itho Daalderop slim samen met alle partners in het bouwproces, met de wensen van de bewoners altijd centraal.

ITHO DAALDEROP BELGIUM
Brusselsesteenweg 498, 1731 Zellik | info@ithodaalderop.be | www.ithodaalderop.be