ITHO DAALDEROP

ITHO DAALDEROP

Industry & Services

COMFORTABEL EN GEZOND BINNENKLIMAAT

Energiezuinig totaalconcept voor elk woonproject

Voor ultiem wooncomfort zijn verwarming, warm water en koeling onmisbaar, en voor een gezonde binnenlucht is ventilatie cruciaal. Bij de keuze van een verwarmings- en ventilatiesysteem moeten we wel rekening houden met de strenge geldende duurzaamheidseisen, die iedereen stimuleren om anders, bewuster en groener om te gaan met energie.

Bij Itho Daalderop vind je de meest energiezuinige systemen voor nieuwbouw én renovatie. Omdat wij voor iedereen een gezond klimaat willen om te leven, wonen en werken, zetten we ons 100% in voor een koolstofneutraal woningbestand. Daarom hebben we, als eerste verwarmingsfabrikant ter wereld, onze productie van gasketels volledig stopgezet. Onze slogan luidt niet voor niets ‘Climate for life’.

Om bewoners een comfortabel en gezond binnenklimaat te garanderen met een lage energiefactuur, bieden we efficiënte warmtepompen voor verwarming, warm water en koeling. Zowel de geothermische als de lucht/water-warmtepompen in ons gamma zijn uiterst stil en performant, en perfect compatibel met onze energiebesparende ventilatiesystemen. De betaalbare totaalconcepten van Itho Daalderop zijn geschikt voor elk type project, van de individuele eengezinswoning tot het collectieve woongebouw. En voor ieder project ontwikkelen we een oplossing op maat. Daarbij betrekken we alle partners in het bouwproces en stellen we de wensen van de bouwheer of projectontwikkelaar centraal.

Wie een Itho Daalderop comfortoplossing plaatst, kan altijd rekenen op onze befaamde garantie en service. Onze studiedienst zorgt voor alle nodige berekeningen, legplannen en EPB stavingsdocumenten. Contacteer ons snel voor een vrijblijvend voorstel voor uw project.

ITHO DAALDEROP BELGIUM
Brusselsesteenweg 498, 1731 Zellik | info@ithodaalderop.be | www.ithodaalderop.be