KEY-TEC

KEY-TEC

Industry & Services /Preferred Partner

VERHUUR & VERKOOP

Machines waarop je kan bouwen

Key-Tec is een familiebedrijf dat al een kwarteeuw synoniem staat voor verkoop en verhuur van kwalitatieve machines. Zaakvoerder Sven Dekeyser vertelt hoe het begon.

“In 1996 begon Key-Tec als een eenmanszaak, gespecialiseerd in de verkoop van tractoren en landbouwmachines. Mettertijd zijn we geëvolueerd naar verkoop en verhuur voor de bouw en industrie. Verreikers, heftrucks, hoogwerkers, minikranen: we zijn een one-stop-shop voor alle toestellen. In totaal verhuren we zo’n 600 machines. En inmiddels telt Key-Tec ook al 54 personeelsleden.”

Een stevige groei. Wat zijn de plannen voor de toekomst?

“We blijven verder uitbreiden. Drie jaar geleden hebben we ook een vestiging in Nederland geopend. Onze omzet is in vijf jaar tijd verdriedubbeld, wat trouwens werd erkend met de titel van Trends Gazelle. Die titel reikt de redactie van Trends uit aan snelgroeiende bedrijven.”

Waarin maakt Key-Tec het verschil?

“We evolueren voortdurend mee met de recentste ontwikkelingen en voegen regelmatig nieuwe merken toe die ons gamma nog completer maken. Bovendien bieden we ook een heel jonge verhuurvloot: onze machines zijn gemiddeld twee jaar oud. Zo ben je als klant altijd verzekerd van kwalitatieve, goed functionerende machines op je site.”

KEY-TEC
Papdijk 16a, 9180 Moerbeke | T 09 326 00 99 | contact@key-tec.be | www.key-tec.be