KUB

KUB

Living

ALTIJD GOED VOOR EEN WOONPARCOURS ZONDER HINDERNISSEN

Elke kubieke meter woonkwaliteit

KUB is de jonge, maar ervaren projectontwikkelaar in Zuid Oost- en West-Vlaanderen, met uitvalsbasis Waregem. Alle KUB-projecten kenmerken zich door een lokale verankering, door hun uitstekende ligging en door de hoge afwerkingsgraad. De projecten worden gerealiseerd met aannemers uit de eigen regio.  De vaste aannemer en aandeelhouder De Cordier Bouw staat in voor de ruwbouwwerken. Dat is interessant omdat je steeds bij hem persoonlijk terecht kan met alle vragen over de bouwtechnische aspecten. Daarnaast staat er altijd een jong en dynamisch team ter beschikking met als doel je in een zorgeloos parcours van A tot Z bij te staan. De KUB-gepersonaliseerde begeleiding bij de materiaalkeuze, bijvoorbeeld is een extra troef!

Residentie Julia & Jozefien • Waregem
Een kleinschalig project op een toplocatie in Waregem. Met het centrum op wandelafstand en toch alle belangrijke invalswegen nabij. Als je betaalbaar wil wonen in het hart van de Waregem, dan is dit je kans.

Residentie Blanc de Blancs • Waregem
Dit prachtig project vleit zich tegen de ring van Waregem. Sublieme ligging: dicht bij alle faciliteiten die Waregem te bieden heeft. 30 stijlvolle appartementen die kwaliteitsvol afgewerkt worden.

Residentie De Visscherie • Oostrozebeke
De locatie in Oostrozebeke grenst aan een stukje openbaar groen: het befaamde Visscherie-park. Met dit kwaliteitsvol en hedendaags project krijgt het voormalig restaurant en feestzalencomplex De Visscherie een nieuwe, waardevolle en duurzame bestemming.

INTERESSE? – Contacteer KUB op 056 90 51 30, via info@kub.be of kijk op www.kub.be