LA TROUVAILLE

LA TROUVAILLE

Fashion & Beauty

EXCLUSIEVE VINTAGE JUWELEN

Exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid

Onder het motto “Every piece of jewelry tells a story”, biedt La Trouvaille exclusieve vintage juwelen aan. Alle juwelen zijn 18 karaat goud en worden door een in-house goudsmid beoordeeld. Het Belgische sieradenmerk wil elke vrouw kennis laten maken met de wereld van kwaliteitsvolle vintage én betaalbare juwelen.

“Ik kom uit een echte juweliersfamilie, mijn overgrootvader startte in 1899 zijn eerste juwelierszaak. Graag wil ik mijn eigen twist geven aan juwelen en dit combineren met mijn passie voor vintage”, vertelt oprichtster Lauren De Maere (25). “La Trouvaille betekent de ontdekking en ik wil aantonen dat je geen fortuin nodig hebt om een authentiek stuk te bemachtigen. De collectie omvat tijdloze en exclusieve sieraden die je dagelijkse look een upgrade geven.”

De bewuste vintage-touch betekent dat elk sieraad uniek is, maar ook de focus op duurzaamheid is erg belangrijk. De sieraden zijn eerder al met liefde gemaakt en met trots gedragen, op deze manier wordt de natuur niet uitgeput.

Omdat iedere vrouw een andere smaak heeft, biedt La Trouvaille een brede collectie met smaragden, diamanten, saffieren en andere edelstenen. Vintage sieraden gaan generaties lang mee, dus zie het als een accessoire, maar zeker ook als een investering. De collectie bestaat uit stukken van verschillende stijlperiodes, denk aan de victoriaanse stijl, art nouveau of later in de tijd richting jaren 70, 80 en 90. De prijzen variëren tussen de 80 en 1500 euro en bij aankoop van een juweel krijg je een certificaat van authenticiteit. Je sieradendoos wordt hoe dan ook een stúk extravaganter.

LA TROUVAILLE
info@latrouvaillejewelry.com | www.latrouvailljewelry.com