LE P’TIT COEUR

LE P’TIT COEUR

Food & Drinks

PARIJSE BISTRO IN WAREGEM

Lekker eten, charmant kader

Muriel Ravelingien houdt van plaatsen waar alles klopt. Het eten, het interieur en de bediening, in haar bistro Le p’tit Coeur dragen ze bij tot een unieke culinaire belevenis.

Dieprode fluwelen zitbanken, een donkerhouten barmeubel, rood-wit geruite tafelkleden, … Als je niet beter wist, waande je je hier in een authentieke Parijse bistro. Maar wie wil lunchen of dineren in dit charmante interieur moet bij Le p’tit Coeur zijn in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem. Je proeft er de lekkerste gerechten uit de klassieke Frans-Belgische keuken, bereid met verse producten en op de authentieke manier klaargemaakt. De kaart – met smakelijke suggesties als coeur de boeuf-tomaten met grijze garnalen, Black Angus steak of een smeuïge moelleux van chocolade met vanille-ijs – wordt geregeld aangepast, naargelang het marktaanbod en het seizoen.

Ook wie graag geniet van een goed glas wijn bij zijn maaltijd is hier trouwens aan het juiste adres. Muriel werd vorig jaar namelijk verkozen tot beste sommelier van West-Vlaanderen. Die titel doet ze alle eer aan met vakkundig wijnadvies én een uitgebreide wijn- en champagnekaart die ze met veel zorg zelf samenstelde.

 

LE P’TIT COEUR – Gentseweg 558, 8793 Sint-Eloois-Vijve I T 056 61 23 55 I www.lepetitcoeur.be I Online reserveren mogelijk