LINGERIE OHLALA

LINGERIE OHLALA

Fashion & Beauty

Beste paskamerservice van België

Winnaar van de PrimaDonna Award ‘17

Mooie lingerie die comfortabel zit en je ook nog eens een prachtig silhouet geeft? Daarvoor moet je naar Ohlala in Lendelede, dé referentie in Vlaanderen op het vlak van lingerie en badmode. De zaak heeft maar liefst elf ervaren lingeriestylistes in dienst voor evenveel paskamers.

Ohlala gaat duidelijk voor service. En dat doen deze lingeriestylistes met zoveel passie en productkennis, dat Ohlala vorig jaar voor de tweede keer een PrimaDonna Award kreeg: de publieksprijs voor de beste paskamerservice. Uit het ruime aanbod van kwaliteitsmerken – zowat de complete collecties van onder andere Marie Jo, PrimaDonna en Lise Charmel zijn hier verkrijgbaar – selecteren ze de lingerie of het swimwearsetje dat past bij je look en je lichaam én die comfortabel zit. Zo vinden ze de wow in elke vrouw.

Een bezoek aan deze lingerieshop is dan ook pure verwennerij voor jezelf: je leert welke snitten jouw lichaamstype flatteren, welke kleuren je doen stralen en hoe je nu precies je behamaat bepaalt. En dat nieuwe lingeriesetje dat je uiteindelijk mee naar huis mag nemen, is natuurlijk de kers op de taart.

LINGERIE-BADMODE OHLALA – Rijksweg 4, 8860 Lendelede I T 051 30 32 20 I www.lingerie-ohlala.be