LINTOO PROJECTS

LINTOO PROJECTS

Vastgoed

LUXUEUS WONEN IN HET BRUISENDE HART VAN WAREGEM

Residentie De Castor – Stationsstraat

Residentie De Castor is een statisch herenhuis in de Stationsstraat in Waregem. Het project van Lintoo Projects omvat 17 luxeappartementen en 2 handelsruimtes, waarvan meer dan de helft is verkocht. De authentieke gevel van het oude herenhuis met zijn unieke uitstraling is daarbij bewaard gebleven. De appartementen beschikken over één, twee of drie slaapkamers en kregen een drempelloos terras tot wel 50 m2 groot, met een uitstekende oriëntatie naar het zuidwesten. Er is een binnentuin met ruimte voor groen waarbij enkele mooie, bestaande bomen bewaard zijn gebleven. Met zijn centrale ligging en karaktervolle architectuur is het project een unicum in het straatbeeld.

Residentie De Castor wordt eind 2021 opgeleverd en de aankoop met 6% btw is mogelijk onder voorwaarden. Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via www.decastor.be

Lintoo Projects is een projectontwikkelaar opgericht in 2013 en voornamelijk actief in Zuid-West-Vlaanderen. Lintoo, afgeleid van het Franse linteau, refereert naar de draagbalk boven een deuropening. Een mooie metafoor naar de begeleidende rol die wij in jouw bouw- of woonplannen spelen. Wij ontwikkelen nieuwbouwprojecten met oog voor een kwaliteitsvolle woon-en werkbeleving en zijn tevens een degelijke bouwpartner voor wie wil bouwen op maat. De rode draad doorheen het verhaal? Een persoonlijke aanpak met aandacht voor de wensen van klant.

LINTOO PROJECTS BVBA
Ieperstraat 434/201, 8930 Menen | T 0471 78 32 69 | info@lintoo.be | www.lintoo.be