LOBSTER FISH

LOBSTER FISH

Food /Preferred Partner

QUALITY MAKES THE DIFFERENCE

Schaal- en schelpdieren van uitmuntende kwaliteit

Lobster Fish is sinds 1997 actief in de sector van de schaal- en schelpdieren. Op dat moment nam toenmalig restaurateur Christof Malysse de taken van zijn kreeftenleverancier over. Op vraag van zijn klanten ging hij op zoek naar schaal- en schelpdieren van uitmuntende kwaliteit, een zoektocht die hem langs alle belangrijke aanvoerplaatsen van de wereld bracht. Lobster Fish verdeelt ondertussen zo’n duizend culinaire kwaliteitsproducten, waaronder sinds enkele jaren ook een ruim assortiment verse vis.

Ondertussen bouwde Lobster Fish niet alleen zijn expertise, maar ook zijn infrastructuur uit: sinds 2010 bevinden ze zich in een nieuw pand dat werkt volgens de hoogste standaarden in de voedingsindustrie. De grotere diepvriesruimte zorgt voor heel wat extra mogelijkheden.

In 2013 werd Mouscron Gastronomie overgenomen. De handel van foie gras en truffelproducten is een perfecte aanvulling op het bestaande gamma. Lobster Fish nam in 2014 Lobster Palace over en werd zo de grootste verdeler van kreeft in België.

LOBSTER FISH
Roterijstraat 20, 8540 Deerlijk | T 056 70 24 00 | orders@lobsterfish.be | www.lobsterfish.be | www.digitalfishstore.be