MAISON D’LONGUEVILLE

MAISON D’LONGUEVILLE

Fashion & Beauty

ITALIAANS TOPMAATWERK

Stijlvolle kostuums op maat

De kleren maken de man, luidt het spreekwoord. En op dat vlak kan geen enkel kledingstuk concurreren met een mannenkostuum op maat. Een feilloze snit, een luxueuze stof en details die kloppen. Het is en blijft hét recept voor een stijlvolle en unieke mannenlook.

Bij Maison D’Longueville in Waregem ontdek je hoe Italian tailoring tot een kunst wordt verheven. Het sfeervolle pand betreden is al een beleving op zich en aan alles zie en voel je dat hier vaklui aan het werk zijn. De toegewijde en nauwgezette manier waarop je maat wordt genomen, de selectie van exclusieve stoffen, de bijzondere aandacht voor details als de voering, de juiste knopen, en een feilloze afwerking. Het resultaat is een uniek stuk dat past als gegoten. En waar je jarenlang van geniet.

Vanaf dit najaar zal je op de eerste verdieping van het pand – in Les Salons D’Longueville – ook exclusieve stukken aantreffen van luxemerk Montblanc, met onder andere verfijnde lederwaren, limited editions én collectors items van de befaamde Montblanc-pennen. Maison D’Longueville brengt overigens ook zélf een accessoirecollectie op de markt, met luxueuze mannenhorloges en chique dameshandtassen. Je vindt ze op dezelfde verdieping in Les Salons D’Longueville. De finishing touch voor je unieke look!

MAISON D’LONGUEVILLE – Henri Lebbestraat 3 I 8790 Waregem I info@costumier-dlongueville.be I www.costumier-dlongueville.be