MES AMIS

MES AMIS

Food & Drinks

RESTAURANT, TERRAS EN LOUNGEBAR

Genieten van cocktails en lekker eten

Een trendy lounge- en cocktailbar, een heerlijk zomerterras én een restaurant met een uitstekende keuken en een sfeervol interieur, Mes Amis heeft het allemaal.

Het interieur van de hippe cocktailbar heeft een metropolitaans karakter. Je kan er genieten van echte craft cocktails, met verse, zorgvuldig gekozen ingrediënten. Tijdens de bartending sessions krijgen die cocktails zelfs een internationaal smaakje, want dan nodigt eigenaar Maxime Carlier guest bartenders uit heel Europa uit om hier te komen shaken.

Voor de inrichting van het restaurant deed Maxime inspiratie op tijdens zijn reizen over de hele wereld. Architect Jeroen Debruyne vertaalde zijn impressies in een interieur met warme houtreliëfwanden, donkere vloeren en beton, en verrassende blikvangers.

Op de kaart staan klassiekers als rib eye of zeetong meunière, maar ook suggesties bereid met seizoensproducten die vrijwel dagelijks wisselen. Een lekkere wijn of bubbels bij je maaltijd? Maak je keuze uit de ruime wijnkaart met tal van topwijnen, geselecteerd door de sommelier.

MES AMIS – Franklin Rooseveltlaan 129 I 8790 Waregem T 056 90 70 10 I info@mesamiswaregem.be I www.mesamiswaregem.be