MINIFLAT

MINIFLAT

Living & Lifestyle

NIEUWE OUTDOOR EXPERIENCE TOONZAAL OPENT IN 2023 IN AALTER

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken

De perfecte veranda, poolhouse of terrasoverkapping? Die doet alle grenzen vervagen. Tussen binnen en buiten, tussen natuur en woning. Jij legt de fundamenten voor jouw droom, Miniflat zet ze om in werkelijkheid. Aluminium, hout of staal, maakt ons niet uit. Bij Miniflat zijn we alleskunners, ongeacht de gewenste stijl. Wist je dat we al onze materialen zelf produceren? Meteen jouw garantie op kwaliteit en een extra lange levensduur.

Een poolhouse dat jouw zwembad helemaal perfect maakt? Een uitbreiding van jouw keuken waar jij en je gasten in alle comfort kunnen genieten? Extra speelruimte voor je kinderen of kleinkinderen?

Wij willen dat jij groots droomt. Want wat je ook wil: wij kunnen het maken. Veranda, pergola of poolhouse: wij denken met jou mee en maken het waar.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door onze kennis van elk materiaal. Met onze service van A tot Z: van voorontwerp tot en met het laatste detail van de afwerking. En dit dankzij onze eigen mensen: de vakmannen hier in onze ateliers en de plaatsers bij jou ter plekke.

Visualiseer je toekomstige veranda, pergola of poolhouse. Stel je voor hoe ze eruit zien, vanbinnen en langs buiten. En beeld je in hoe ze kunnen bijdragen tot jouw geluk. Dan vertellen wij jou hoe wij ze ontwerpen, bouwen en afwerken precies zoals jij wil. Zonder toegevingen.

“Miniflat staat voor meer dan 55 jaar ervaring in veranda’s en bijgebouwen. Wij beloven je topkwaliteit op maat. Wil je het graag zelf ervaren? Vanaf 1 januari 2023 ben je ook welkom in onze Outdoor Experience toonzaal in Aalter (Knokkebaan 91).”

MINIFLAT
T 03 633 13 93 | info@miniflat.comwww.miniflat.com