NYS JUWELIERS

NYS JUWELIERS

Fashion & Beauty

TRENDY, STIJLVOL EN EXCLUSIEF

Luxueuze juwelen en horloges

De referentie voor kwaliteitsjuwelen – en uurwerken is Nys. U wordt er geholpen door hun professioneel team in een familiale omgeving.

Een toegewijde goudsmid creëert er juwelen op maat van klanten of transformeert bestaande juwelen tot nieuwe, unieke stukken. Drie gepassioneerde uurwerkmakers bemannen het uurwerkatelier. Dankzij bijscholingen in Zwitserland blijven ze mee met de laatste technische evoluties. Je mag er dus zeker van zijn dat je horloge gerepareerd wordt volgens de nieuwste kneepjes van het vak.

Nys Exclusive in de Lange Steenstraat staat bekend om zijn topuurwerken van onder meer Rolex, Cartier, Omega en Breitling. Juwelenliefhebbers komen er aan hun trekken met merken als Pasquale Bruni, Antonellis, Messika en Roberto Coin. Bij Nys Boutique in de Korte Steenstraat vind je naast horloges van Hermès, Chopard, Tudor en Longines ook de juwelen van Annamaria Cammilli, Chopard, Bigli, One More en Flanders. Nys Shopping bezoek je in het shoppingcentrum K in Kortrijk. Ook hier vind je een ruime keuze aan juwelen en horloges. Tijdloos, trendy en altijd topkwaliteit.

NYS EXCLUSIVE – Lange Steenstraat 20 I T 056 22 26 30 I NYS BOUTIQUE – Korte Steenstraat 7-9 I T 056 22 26 40 I NYS SHOPPING – K in Kortrijk Steenpoort 2 I T 056 21 23 40 I Kortrijk I info@nys.be I www.nys.be