OPTIEK OCULUS

OPTIEK OCULUS

Lifestyle

JE BRIL MAAKT JE LOOK

Professionele service, betaalbare brillen en lenzen

Al achttien jaar helpen de professionals van Optiek Oculus mensen met oogproblemen, sinds 2015 doen ze dat vanuit het nieuwe pand in Zulte. Je kan er terecht voor brillen en zonnebrillen op sterkte, contactlenzen en onderhoudsproducten, en natuurlijk trendy brilmonturen. Maar deze optiek valt vooral op dankzij z’n vakkundige en klantvriendelijke service.

Met merken als Dior, Jimmy Choo, Gucci, Liu Jo, Chloé, Mont Blanc, … heeft Optiek Oculus een resem modieuze en betaalbare brilmonturen in huis. Een bril is voor deze optiekzaak niet louter een hulpmiddel om beter te zien, maar vooral een accessoire dat je look bepaalt. Glazen met precies de juiste sterkte en een montuur dat bij je past, daar gaat deze optiekzaak voor.

Bij elke aankoop van een nieuwe bril of zonnebril op sterkte, krijg je bovendien een brilservice-pas. Die geeft je onder andere recht op levenslang gratis onderhoud van je montuur en twee maanden gewenningsgarantie voor progressieve glazen. Ook fabricagefouten zijn hiermee gedekt. En koop je binnen de twee jaar een nieuwe bril, dan kan je rekenen op een mooie korting.

Optiek Oculus is daarnaast het aanpascentrum van Lensonline in de regio. Je kan er je lenzen ophalen of bestellen, en er is altijd een ruim assortiment lenzen en onderhoudsproducten beschikbaar om je snel uit de nood te helpen.

OPTIEK OCULUS – Waregemstraat 71, 9870 Zulte I T 056 90 40 94 I optiekzulte@telenet.be I www.optiekzulte.be