OPTIEK VERERFVEN

OPTIEK VERERFVEN

Fashion & Beauty

GOED GEZIEN

Een bril die echt bij je past

Een bril helpt je om goed te zien, maar is ook zoveel meer. Het is een accessoire dat je eigen stijl onderstreept. Of je nu de show wil stelen op de speelplaats, zelfverzekerd op kantoor wil verschijnen of je sportieve kant wil laten zien, bij Optiek Vererfven vindt iedereen een bril die past.

“We helpen al onze klanten graag aan de juiste bril. Een kind dat voor de eerste keer langskomt, iemand die naast een gewone bril ook een leesbril nodig heeft of op zoek is naar een zonnebril. We nemen onze tijd om alle klanten zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze achteraf vol zelfvertrouwen terug naar buiten kunnen stappen”, vertelt zaakvoerster Hélène Verhalle.

Optiek Vererfven is al meer dan 40 jaar gepassioneerd door brillen. Er staat altijd een enthousiast team voor je klaar. “Dat we ook allemaal zelf een bril dragen is niet toevallig. Het maakt onze passie voor het vak alleen maar groter en we begrijpen precies wat onze klanten nodig hebben wanneer ze op zoek zijn naar een bril. Dat merk je ook aan onze collectie. Theo is een Belgisch merk voor wie op zoek is naar exclusiviteit. De brillen van Nathalie Blanc zijn jong en hip. Terwijl je met Mykita en Barton Perreira kiest voor een meer tijdloos model. Natuurlijk hebben we ook de gekendere merken zoals Chloe, Jimmy Choo, Balenciaga, Moncler, Persol, …”

“Niet alleen de stijl van je bril is belangrijk. Ook de gezondheid van je ogen staat centraal. Daarom staat er bij ons altijd een opgeleide optometrist voor je klaar. Elk oog is uniek en vraagt dus om brillenglazen of lenzen op maat. Lenzendragers krijgen de juiste begeleiding en het nodige advies. Een nieuwe bril kiezen, gebeurt meestal op afspraak. Zo kan je echt rustig kiezen. Achteraf mag je uiteraard altijd binnenlopen voor een kleine aanpassing of herstelling.”

OPTIEK VERERFVEN
Stormestraat 113, 8790 Waregem | T 056 60 60 16 | info@goedgezien.be | www.goedgezien.be