PAR DEUX

PAR DEUX

Fashion & Beauty

ITALIAANSE TOPKWALITEIT

Stijladvies en service inbegrepen

Par Deux verhuisde naar een gloednieuw pand in de Stormestraat. De mooiste schoenenwinkel van Waregem, vindt zaakvoerder Joeri.

“Onze nieuwe winkel Is prachtig ingericht. ruim en met een open gevoel. Je snuistert er ontspannen in ons aanbod Italiaanse kwaliteitsschoenen. Stuk voor stuk topmerken, voor dames en heren: Fratelli Rossetti, Sergio Rossi. Santoni, Philippe Model, Moreschi, Roberto Festa, Sartore, Torlasco, om er maar enkele te noemen.”

Wat is jullie belangrijkste criterium bij het selecteren van de schoenen?

“We kiezen onze collecties met aandacht voor kwalitatieve materialen. maar we houden ook goed de trends in het oog. Modieus én comfortabel Is de perfecte combinatie. We houden ook wel van een beetje exclusiviteit: de leren handtassen van het Italiaanse Zanellato vind je in deze streek alleen in onze winkel.”

‘Shoes to fit your style’ is jullie slogan. Help je klanten ook bij het vinden van die stijl?

“Zeker, we geven graag stijladvles. In de winkel Is er een paskamer: Je kan je outfit hier aantrekken en dan helpen we om de schoen te vinden die daar perfect bij past. Bij ons kan je rekenen op een warm onthaal en een persoonlijke service. Mijn vrouw Nathalie onthoudt vaak zelfs de schoenmaat van klanten die terugkeren. wat ik zelf heel knap vind (lacht). We leveren ook aan huis en je kan bij ons altijd shoppen op afspraak. ook buiten de openingsuren, als dat beter past:”

PAR DEUX
Stormestraat 98 8790 Waregem | T 0470 71 44 73 | shop@pardeux.be | pardeux.be