PLASMAN

PLASMAN

Living & Lifestyle

EEN CADEAU VOOR AL JE ZINTUIGEN

Sinds 1983

Rookartikelen Plasman bestaat bijna 40 jaar en blijft zichzelf vernieuwen. Naast het gekende assortiment, vind je in de winkel ook een verrassend assortiment geurkaarsen. De Woodwick kaarsen hebben een houten lont. Ze laten de kaars zachtjes knetteren. Een lichte houtvuurgeur maakt het plaatje compleet. In combinatie met de authentieke geuren zijn deze kaarsen een echte sensatie. Het ideale cadeau voor wie houdt van gezelligheid in huis.

Ook de Lampe Berger zorgt voor een heerlijk parfum in huis. En dat is niet alles. Lampe Berger verspreidt niet alleen geweldige geurtjes, maar reinigt daarnaast daadwerkelijk de lucht. Het is een katalytische brander die op een extreem hoge temperatuur van maar liefst 450 graden brandt. De brander vangt en vernietigt geurmoleculen door het produceren van negatief geladen ionen. Een scheikundig proces dat niet schadelijk is voor mens en dier. De Lampe Berger reinigt de lucht dus écht, in plaats van vervelende geuren te maskeren met ‘n overdaad aan parfum.

Benieuwd naar deze geursensaties? Of wil je meer weten over het volledige aanbod van rookartikelen Plasman? Kom gerust langs. Verwacht niets minder dan een ware ontdekkingsreis voor al je zintuigen.

PLASMAN
Stationsstraat 134, 8790 Waregem | T 056 60 32 07