RESIDENTIE TER DOEST

RESIDENTIE TER DOEST

Vastgoed

RUSTIG EN LUXUEUS WONEN

Geniet van klasse en comfort in een volledig afgewerkte pastorijwoning

Immo Beguin is trots u dit prachtige klasseproject voor te stellen, gelegen op een toplocatie. Residentie Ter Doest, Felix Verhaeghestraat te Waregem bestaat uit 7 volledig afgewerkte pastorijwoningen en bevindt zich vlak bij de Hippodroom, in een van de mooiste straten van Waregem.

U geniet van de rust in een groene omgeving op wandelafstand van het bruisende stadscentrum, waar zich tal van winkels en restaurants bevinden. Op uw privé-terras en in uw tuin komt u volledig tot rust. Dankzij de stijlvolle omheining kunt u maximaal genieten van uw privacy. Er is ook een vlotte verbinding met de verschillende invalswegen. Dit is een heerlijke plek om te wonen!

De ruime luxewoningen beschikken over een aangename, natuurlijke lichtinval. Ze bestaan uit 3 slaapkamers, met de mogelijkheid tot 2 extra. Elke woning wordt tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse eisen omtrent energiezuinigheid, duurzaamheid, wooncomfort en kwaliteit. U kunt uw woning volledig naar eigen smaak afwerken en inrichten.

De bouwwerken voor deze residentie starten in het najaar van 2021. De oplevering wordt voorzien tegen eindejaar 2022/voorjaar 2023. De prijzen gaan van € 385.000 tot € 485.000 (excl. kosten).

Wordt dit binnenkort uw nieuwe thuis? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over dit unieke nieuwbouwproject: sophie@immobeguin.be

IMMO BEGUIN
Grote Markt 35, 9600 Ronse | Roterijstraat 202, 8793 Waregem | T 0486 606 600 | info@immobeguin.be | www.immobeguin.be