SAPPHIRE INVEST

SAPPHIRE INVEST

Vastgoed

VASTGOED AAN DE COSTA BLANCA

The key to your paradise

Een vakantiehuis of definitief optrekje als tweede verblijf in Spanje vinden is niet altijd gemakkelijk. Vastgoed butler Sapphire Invest specialiseert zich als makelaar in exclusief vastgoed aan de Costa Blanca. In ons aanbod vindt u exclusieve villa’s, appartementen en finca’s in Moraira, Javea, Benissa, Calpe en Altea.

Van uw eerste plannen tot na de aankoop van uw villa of appartement: tijdens het hele traject staan we u bij met onze knowhow van de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca. En die is gebaseerd op jarenlange ervaring. Onze eerste prioriteit is het vinden van vastgoed dat 100% aan uw standaarden en voorkeuren voldoet. U krijgt van ons een op en top professionele service en aanpak. Uw persoonlijke makelaar begeleidt u bij elke stap in uw zoektocht naar uw tweede verblijf in Spanje.

Zoekt u eerder een nieuwbouw als tweede verblijf in Spanje? Wij werken rechtstreeks met de beste Spaanse aannemers. Uw investering in een spiksplinternieuwe luxevilla of -appartement nemen we serieus. We screenen elke aannemer op risico’s. We checken of hij financieel gezond is, gaan de kwaliteit van zijn gebouwen na en bekijken of zijn garanties waterdicht zijn.

Sapphire Invest onderscheidt zich door de extra klantenservice die aangeboden wordt om het huis van uw dromen te vinden.

SAPPHIRE INVEST
Luc Speeckaert | T 0477 37 52 54 |info@sapphireinvest.euwww.sapphireinvest.eu