SENIOR HOMES

SENIOR HOMES

Vastgoed

RESIDENTIE PUR SANG

Wonen is een slimme investering

In Residentie Pur Sang staan zorg en comfort centraal. Senior Homes creëerde er een plek waar iedereen zich thuis voelt en zorgeloos kan genieten van het leven. Alle appartementen zijn lichtrijk en modern ingericht en beschikken over een ruim overdekt privéterras. Bovendien neemt Senior Homes zelf de zorg en dienstverlening in handen van de assistentiewoningen die het ontwikkelt. Daarmee is het familiebedrijf uniek op de markt en staat het al tien jaar garant voor de allerbeste kwaliteit.

Een erkende assistentiewoning van Residentie Pur Sang is dan ook een slimme investering met het oog op de vergrijzing. Het is een belegging met een interessant rendement en een trouw huurderspubliek. Je koopt een appartement aan in volle eigendom, tegen een voordelig btwtarief van 12%. De aankoop is ook vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Trek je ooit zelf in de assistentiewoning, dan kan je rekenen op een uitgebreid dienstenpakket met medische permanentie 24/7, overbruggingsassistentie, ter plaatse zorgdiensten en administratieve ondersteuning. Je kan bovendien opteren voor een pakket op maat van jouw behoeften.

Maak een afspraak op 09 336 37 95 en bezoek ons modelappartement www.pur-sang-waregem.be

SENIOR HOMES BVBA
Vinktstraat 1a, 9800 Deinze | T 09 336 37 95 | info@seniorhomes.be
Ontdek alle residenties van Senior Homes via www.seniorhomes.be