STUDIO TORNADO

STUDIO TORNADO

Lifestyle

StudioTornado1

HEBT U OOK IETS TE VERTELLEN?

Meer dynamiek in uw communicatie

Studio Tornado creëert krachtige grafische realisaties die een blijvende indruk nalaten. Aan het roer staat Rudi Devolder. Met 30 jaar ervaring als grafisch ontwerper en Art Director geeft hij uw offline en online communicatie de nodige dynamiek. Van logo’s, bedrijfscatalogi, bedrijfsfolders tot complete campagnes: dit creatieve ontwerpbureau stemt de grafische vormgeving af op uw noden, uw wensen én uw doelgroep.

Tornado Books ontwerpt magazines en boeken die uw bedrijfscultuur optimaal reflecteren. Een team van journalisten en fotografen zorgt voor een inspirerende redactionele invulling. Viert uw bedrijf een heuglijke verjaardag, plant u een belangrijk evenement of is er een productlancering op til? Dan is Tornado Books het ideale aanspreekpunt.

Tornadoshop is de online webshop met een brede waaier aan creatief drukwerk, op alle mogelijke dragers en in diverse formaten. Van flyers en postkaarten tot vlaggen en reclameborden, niets is Tornadoshop te gek.

STUDIO TORNADO – Pand 347, 8790 Waregem I T 0485 75 86 17 I info@studiotornado.be I www.studiotornado.be I www.tornadoshop.be