TOTALLY TATAMI

TOTALLY TATAMI

Living & Lifestyle

TOTALLY DIFFERENT

Een paradijs voor interieurliefhebbers

Totally Tatami is een interieurshop in Waregem waar interieurliefhebbers terecht kunnen voor advies en inspiratie. Je vindt er precies de juiste stukken om je interieur af te maken: van vloer- en wandbedekking tot meubilair en kleinere decoratieve stukken. Op eigenzinnige wijze combineert Totally Tatami vintage, met exclusief, hedendaags topdesign en een liefde voor warme, natuurlijke materialen.

Mensen blijven prikkelen is de grootste uitdaging van vandaag, klinkt het bij Totally Tatami. En die uitdaging gaan ze graag aan. Met exclusieve stukken die zeer selectief uitgekozen worden waardoor je telkens een unieke collectie te zien krijgt die zowel gedurfd als tijdloos is.

Totally Tatami is exclusief verdeler voor België van enkele toonaangevende merken en ontwerpers uit binnen- en buitenland. Zorgvuldig geselecteerd om klanten een uniek aanbod te kunnen presenteren. Denk aan originele stukken van Reda Amalou en Secolo. Pure vintage van Norki en Roger Capron of gevestigde waarden zoals Bassam, Fellows, Pieter Stockmans, Valerie Objects …

Wie zijn interieur en zijn woning een persoonlijke en exclusieve toets wil geven, kan niet om Totally Tatami heen.

Totally Tatami
Stationsstraat 121, 8790 Waregem | welcome@totallytatami.com | www.totallytatami.com