VAN GILS

VAN GILS

Lifestyle /Living

GEÏNTEGREERDE AUDIOVISUELE EN NETWERKSYSTEMEN

When audiovisual magic becomes reality

Ruimtes tot leven brengen, dat is de missie van deze professionele beeld, geluid en netwerkintegrator. Met geïntegreerd beeld en geluid creëren ze de ultieme geluids- of cinemabeleving bij je thuis of helpen ze sfeer en efficiëntie te creëren in je bedrijfsruimte. Via digital-signage-oplossingen kan je rechtstreeks communiceren met je doelgroep en dankzij geavanceerde smart oplossingen wordt het aansturen van complexe beeld-, geluids- en vergadersystemen kinderspel. Van Gils adviseert je over de juiste oplossingen voor je business of je woning. Ze werken enkel met componenten van de allerbeste kwaliteit, op een esthetische manier geïntegreerd en met een handige, gebruiksvriendelijke bediening. Van Gils voorziet ook een netwerkinfrastructuur met een veilige optimale dekking en garandeert de bedrijfszekerheid van alle audiovisuele toepassingen. Als professionele klant kan je rekenen op een permanente service en ondersteuning, ook na de integratie van je systeem. 7 dagen op 7, met gegarandeerde support binnen de 12 uur. Benieuwd naar alle totaaloplossingen voor beeld, klank, domotica en wifi? Kom ze ontdekken in de 600 m2 grote showroom. In de belevingsruimtes ervaar je zelf wat de toekomst voor jou in petto heeft.

EYDOL: LEDS WITH A MISSION

Een publiek overweldigen met haarscherpe beelden in megaformaat. Enkel met een kwalitatief ledscherm en de bijbehorende hoogtechnologische aansturing bereik je dat effect. Met Eydol tilt Van Gils de integratie van dergelijke ledwalls naar een hoger niveau.

Haarscherp beeld in megaformaat

Je ziet ze op festivals, sportevenementen en party’s, maar ze duiken ook steeds vaker op in winkels en bedrijfsruimtes. Ledwalls zijn dé manier om impact te maken op je publiek, of het nu gaat om concertgangers, bezoekers of klanten. “Ledwalls zijn een bijzonder technisch product”, zegt Laurent Decavele, Managing Partner bij Van Gils. “De kwaliteit ervan kan sterk variëren. Niet iedereen beschikt bovendien over de kennis om gebruikers correct te informeren. Laat staan om een doorgedreven ledintegratie uit te voeren, met een hoogtechnologisch systeem dat je op een gebruiksvriendelijke manier kan aansturen. Het belang van een professionele integrator die een vergaande kennis heeft van ledproducten, dragende constructies, de aansturing en alle andere randproducten kunnen we niet genoeg benadrukken.”

De referentie in ledschermen

De samenwerking tussen Van Gils en Photonics kwam er dan ook niet toevallig. Photonics is namelijk dé referentie in de Benelux op het vlak van ledschermen, met name in de verhuurmarkt. “Samen zorgen we ervoor dat alles tot op de millimeter precies wordt berekend, uitgetekend en geplaatst. Want alleen zo kan je garanderen dat een ledscherm de impact heeft die je voor ogen had. Bovendien is er een grote stock aan wisselstukken beschikbaar, waardoor we de klant snel en kwalitatief kunnen bedienen.”

Eydol: ledwallintegraties met hoog servicelevel

Met Eydol focust Van Gils zich op de integratie van ledwalls, een product dat aan populariteit wint en steeds breder wordt toegepast. “Eydol biedt klanten één aanspreekpunt voor het audiovisuele aspect en de netwerkintegratie. Zo kunnen we onze klanten een complete service bieden en hen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien is de Belgische wetgeving over ledschermen vrij complex. Ook op dat vlak kunnen we onze klanten dus bijstaan met professioneel advies.”

VAN GILS
Holstraat 56, 8790 Waregem | T 056 62 21 11 | info@vangils.pro | www.vangils.pro