VAN GILS

VAN GILS

Living & Lifestyle

MAGISCHE TECHNOLOGIE IN JOUW HANDPALM

Ongeëvenaarde audiovisuele ervaringen thuis en op kantoor

In onze high-end totaaloplossingen op vlak van beeld, geluid en netwerk staan gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en duurzaamheid centraal. Daarbij besteden wij veel aandacht aan stabiliteit, snelheid en veiligheid. Of het nu thuis is of op kantoor: wij brengen ruimtes tot leven en zo bouwen we mee aan uw geluksgevoel. Het wow-effect is bij ons altijd inbegrepen!

We lift your business higher

Doordat onze systemen makkelijk te bedienen zijn, kunt u focussen op wat écht telt: uw bedrijf. We garanderen dat ze 100% betrouwbaar en veilig zijn zodat uw bedrijfsactiviteiten niet in het gedrang komen. Als u vragen of problemen heeft, kunt u 7 dagen op 7 terecht bij onze ervaren medewerkers voor persoonlijke service. We luisteren naar uw noden en denken met u mee, zodat we een oplossing kunnen uitwerken die uw business naar een hoger niveau tilt.

Cosy and comfortable at home

Met haarscherpe beeldkwaliteit, onzichtbaar en helder geluid, en een stabiel netwerk maken we van uw woning een comfortabele thuis waar u graag tijd doorbrengt. Een volledig uitgeruste home cinema, een knusse televisieruimte, een perfect werkende muziekinstallatie, een sfeervolle man cave of lady lounge… De mogelijkheden zijn eindeloos. Of wat dacht u van waterdichte speakers in de badkamer of poolhouse, of onderwaterspeakers in het zwembad? Voor welke oplossing u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles netjes geïnstalleerd en geïntegreerd is en past in het totale interieur.

“ Zin om alle exclusieve totaaloplossingen voor beeld, klank, domotica en netwerk/ wifi zelf te ontdekken? Maak snel een afspraak en kom dan naar het het 600 m2 grote experience center in de Holstraat in Waregem. In de prachtige showroom kunt u de ‘audiovisual magic’ waar Van Gils voor bekend staat volledig zelf ervaren!”

VAN GILS
Holstraat 56, 8790 Waregem | T 056 62 21 11 | info@vangils.pro | www.vangils.pro