VAN GILS

VAN GILS

Living & Lifestyle

BEELD-, GELUID- EN NETWERKINTEGRATOR

Voor particulieren en professionele klanten

De missie van Van Gils is eenvoudig: mensen gelukkig maken met audiovisuele oplossingen van topkwaliteit. “We brengen ruimtes tot leven, of het nu thuis is of op kantoor. Particulieren die een home cinema willen installeren om thuis te genieten van films, bedrijven die de efficiëntie op kantoor willen verhogen of hun netwerkinfrastructuur willen optimaliseren, retailers en horeca-ondernemers die de ervaring voor hun klanten extra aangenaam willen maken: ze kunnen allemaal bij ons terecht. We staan onze klanten bij met advies en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen op vlak van beeld, geluid en automatisatie. Alles is esthetisch doordacht en we werken enkel samen met fabrikanten van topkwaliteit. Door glasheldere beelden te combineren met zuiver geluid creëren we een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring bij de mensen thuis of op kantoor. Zo bouwen we mee aan hun geluksgevoel,” zegt oprichter en zaakvoerder Harry Van Gils.

The ultimate customer experience

Bij Van Gils komen de klanten altijd op de eerste plaats. “We willen hen ontzorgen en luisteren aandachtig naar hun noden en wensen. We verkopen niet enkel elektronica, maar een toegankelijke totaaloplossing op mensenmaat met begeleiding, uitvoering en ondersteuning. We zorgen dat onze oplossingen netjes geïnstalleerd, geconnecteerd en geïntegreerd zijn en dat ze passen in het totale interieur. We zijn ervan overtuigd dat technologie functioneel én mooi kan zijn.”

We go the extra (s)mile

Het ervaren en enthousiaste Van Gils team gaat elke dag tot het uiterste voor de klanten. “Ook na de installatie blijven we paraat met technische ondersteuning en advies. Onze klanten kunnen terecht bij één vaste contactpersoon, die hen goed kent en snel de juiste antwoorden en oplossingen kan bieden. We zijn er écht voor onze klanten met persoonlijke service zodat ze zich nergens zorgen over hoeven te maken.”

VAN GILS
Holstraat 56, 8790 Waregem | T 056 62 21 11 | info@vangils.pro | www.vangils.pro