VAN GILS

VAN GILS

Living

GEÏNTEGREERDE AUDIOVISUELE EN NETWERKSYSTEMEN

Expert in beeld en geluid

Van Gils is specialist in het integreren van audiovisuele en netwerksystemen, altijd met oog voor kwaliteit, gebruiksgemak en esthetiek.

Met geïntegreerd beeld en geluid helpen deze professionals je sfeer te creëren in je bedrijfsruimte of woning. Ze adviseren je over de juiste oplossingen voor jouw business of privéruimte, voorzien een netwerkinfrastructuur met een optimale dekking en garanderen de bedrijfszekerheid van je audiovisuele toepassingen.

De krachtige audiovisuele installaties worden door Van Gils zo goed als onzichtbaar geïntegreerd. Ze zorgen voor beeld en klank van de hoogste kwaliteit, worden op een esthetische manier geplaatst in je woning of zaak en zijn makkelijk te bedienen. Je kan bovendien rekenen op permanente service en ondersteuning, ook na de integratie van je systeem. Zeven dagen op zeven, met gegarandeerde support binnen de twaalf uur.

“Het aansturen van complexe beeld-, geluids- en vergadersystemen wordt kinderspel”

Ruimtes tot leven brengen is voor deze experts een missie. Ze weten precies hoe je klanten overweldigt met levensechte beelden in megaformaat, of hoe je een winkel- of bedrijfssetting creëert waarin al je zintuigen geprikkeld worden. Via digital signage communiceer je rechtstreeks met je doelgroep, dankzij geavanceerde smart oplossingen wordt het aansturen van complexe beeld-, geluids- en vergadersystemen kinderspel. Zo helpt Van Gils je onderneming groeien.

 

VAN GILS – Holstraat 56 I 8790 waregem I 056 62 21 11 I info@vangils-av.bewww.vangils-av.be