VDV SELECT VILLA’S

VDV SELECT VILLA’S

Vastgoed

DROOMVILLA AAN DE COSTA BLANCA

Persoonlijke aanpak en professionele begeleiding

Droomt u van een Spaanse villa met een open zicht? Wij vinden het huis van uw dromen voor u en regelen alle praktische zaken ter plaatse.

Van der Veken Select Villa’s neemt u mee op verkenningstocht door de streek. Van het typisch Spaanse vissersdorpje Moraira en de wijngaarden in Teulada en Benissa, tot de gezellige badplaats Calpe. De Costa Blanca heeft voor iedereen wat wils en voor ons geen geheimen.

Wij bezoeken u graag in België of Nederland om te bespreken wat u allemaal verwacht van uw nieuwe villa. In Spanje selecteren en bezoeken wij de villa’s die passen bij uw behoeften. Nadat we een aantal zorgvuldig geselecteerde woningen bezocht hebben, bezorgen wij u een shortlist met topvilla’s. Hierna komt u naar Spanje om uw favoriete villa’s te bezoeken. Droomvilla gevonden? Van der Veken Asesores neemt elke stap in het aankoopproces in handen, van prijsonderhandelingen, tot de volledige papierwinkel.

VDV SELECT VILLA’S
Calle Almacenes, 2 03724 Moraira España |  T +34 968 20 26 14 | T +34 606 42 32 31 | vdv@vdv-ases.com | www.vdv-select.be