WIND-WIJZER

WIND-WIJZER

Industry & Services

WEGWIJS NAAR SUCCESVOLLE SALES

Dankzij maatwerk en persoonlijke begeleiding

We werken vandaag in een bijzonder dynamisch landschap. De markt, de technologie, het aanbod, het aankoopgedrag en klanten veranderen voortdurend. Zijn uw salesstrategie en -team klaar om hier optimaal op in te spelen? Of heeft u nood aan een nieuwe wind door uw verkoopafdeling? Als servicekantoor in field & sales coaching, sales consultancy en interim sales management wijst Wind-Wijzer u de weg naar duurzaam verkoopsucces.

Field en sales coaching

Uw verkopers zijn de ambassadeurs van uw producten of diensten. Door in te zetten op hun groeipotentieel, kunnen zij betere verkoopgesprekken voeren en zo uw salesresultaten verhogen. Als field & sales coach begeleid ik uw verkopers in het veld. Ik breng hun kwaliteiten en werkpunten in kaart en reik praktijkgerichte tips en oplossingen op maat aan.

Sales consultancy

Heeft u een verkoopvraagstuk dat u niet opgelost krijgt? Of wenst u nieuwe salesideeën af te toetsen bij een ervaren sparringpartner? Ik zet mijn kennis en ruime saleservaring graag voor u in. Geen theoretische of algemene adviezen. Wel heldere en toepasbare aanbevelingen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw onderneming.

Interim sales management

Bent u op zoek naar een betrouwbare sales manager om uw team tijdelijk te versterken? Iemand die uw commercieel beleid voortzet en uitbouwt, uw verkopers aanstuurt, motiveert en verkoopresultaten garandeert? Als doorwinterde salesexpert met een hart voor mensen bied ik u de flexibele ondersteuning die u zoekt.

 

WIND-WIJZER

Kastanjelaan 13 bus 6, 9800 Deinze | T 0470 17 92 88 | welkom@wind-wijzer.be | www.wind-wijzer.be