YOUR HOME

YOUR HOME

Vastgoed

ZORGELOOS BOUWEN

De bouwfirma die dromen bouwt

Samen bouwen aan je toekomst is onze passie. Een team van experten begeleidt je samen met de architect doorheen jouw bouwverhaal. Vanaf de aankoop van de bouwgrond tot aan het ontwerp van je tuin, helemaal volgens jouw stijl en budget. Wij adviseren en begeleiden, jij beslist.

Met het unieke stappenplan van Your Home werken we altijd op maat. Of je nu wil bouwen op maat of in één van onze nieuwbouwprojecten stapt, elk traject verloopt op dezelfde unieke manier. Jouw taak? Je dromen met ons delen en genieten van de reis.

Villa bouwen op eigen bouwgrond

Ook zijn we helemaal thuis in villabouw. We houden rekening met al je wensen en voorkeuren. Elke steen die wordt gelegd, is een stapje dichter bij jouw nieuwe thuis. We brengen graag een bezoekje aan jouw bouwgrond, zo zien we met eigen ogen wat de mogelijkheden zijn en hebben we een beter beeld van de woning waar jij van droomt.

Energiezuinig bouwen

Leefcomfort, gezondheid, het milieu … Steeds meer wordt hier belang aan gehecht en dat kunnen wij als duurzame bouwfirma alleen maar toejuichen. Ook wij zetten sterk in op energiezuinig bouwen. Dat leidt tot optimale leefomstandigheden, zowel voor je gemoedsrust als voor je gezondheid. Goede isolatie en voldoende ventilatie zorgen immers voor een gezonde omgeving en een lager energieverbruik. Wij hebben de nodige knowhow en ervaring in huis om bijna energieneutrale woningen te bouwen.

Villabouw in Spanje – op maat

¡Hola! Maar wat als je bouwdroom zich in Spanje bevindt? Met Your Home is een nieuwbouwproject in Spanje niet langer een onbereikbare droom! We werken samen met een Belgische aannemer, die reeds meer dan 25 jaar in Spanje woont. Zo bouwen we met Your Home samen jouw nieuwbouwwoning in de regio Costa Blanca in Spanje. Wij begeleiden je van begin tot eind: van aankoop van de bouwgrond tot het ontwerp en de afwerking van je tuin en zwembad. En dat met dezelfde kwaliteit als in eigen land. Bovendien volgen wij alles voor jou op! Klinkt muy bien, niet?

YOUR HOME
Kortrijkseweg 154A, 8791 Waregem T | 056 755 788 | info@yourhome.be | www.yourhome.be