YZER FASHION

YZER FASHION

Fashion & Beauty

EEN HART VOOR MODE

1.000 mshopplezier

Kleren shoppen uit een zo ruim mogelijk aanbod, in zo weinig mogelijk tijd? Dan moet je bij Yzer Fashion in Ardooie zijn, een winkel die je maar liefst 1.000 m² shopplezier biedt. Bekende modemerken én jonge, hippe labels, hier vind je ze allemaal onder één dak.

Dat Yzer Fashion de place to be is om de ideale outfit voor een feest of avondje uit te vinden, is tot ver buiten Ardooie bekend. Maar ook wie elke dag mooi wil zijn, vindt hier leuke stuks voor een fijne prijs. Ook als je een kieskeurige shopper bent, want de collecties van meer dan honderd merken – voor mannen én vrouwen, van maat 36 tot 52 – hangen hier allemaal samen in de rekken. En ben je toch een beetje overweldigd door al dat moois? Dan staat het team je met plezier bij om een outfit uit te zoeken die je op het lijf geschreven is.

Shop je liever vanuit je luie zetel, dan kan je bovendien terecht in de webshop. Je ontdekt er de nieuwste items en verrassende combinaties, en natuurlijk kan je er ook rechtstreeks bestellen. Tip: wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties en speciale acties? Volg dan zeker de Facebookpagina. Je maakt er geregeld kans op toffe prijzen!

 

YZER FASION – Stationsstraat 22, 8850 Ardooie I T051 74 41 78 I info@yzerfashion.be I www.yzerfashioon.be