ZILT RESIDENCES

ZILT RESIDENCES

Vastgoed

DROOM WEG BIJ ONEINDIG ZEEZICHT

De zee als tuin in Zilt Residences

Zilt Residences vormt een exclusief project aan de Westkust, op de grens van De Panne en Sint-Idesbald, omgeven door de duinen en met een prachtig zeezicht rondom. Real Houses realiseerde met dit project, op één van de mooiste plaatsen aan de Belgische kust, de droom voor wie houdt van de zee en topkwaliteit.

Gespecialiseerd in residentiële villa’s en luxueuze lofts, ontwierp toparchitect Marc Corbiau Zilt Residences vanuit zijn ervaring en met de unieke locatie als uitgangspunt. Bij deze creatie schonk hij veel aandacht aan licht, ruimte en leefcomfort. Gebruik van heldere lijnen en luxueuze afwerkingen typeren zijn stijl. Hedendaagse en duurzame elementen combineerde hij tot een plaats waar het heerlijk wonen is in een sfeervolle omgeving, waar buiten naar binnen wordt getrokken. Alle doorkijkappartementen hebben vooraan én achteraan een terras, om optimaal te genieten van zalige temperaturen en de verkwikkende zon. Je ziet de zee en je ziet de duinen. Een luxe die je maar zelden meemaakt.

In Zilt Residences kies je niet voor een tweede verblijf of een vaste verblijfplaats aan de kust, maar kies je voor een unieke ervaring. Hier heb je dus directe toegang tot het strand om heerlijke wandelingen te maken.

Meer dan 90% is nu verkocht en een bezoek aan het nieuwe modelappartement is meer dan de moeite waard.

ZILT RESIDENCES
Nieuwpoortlaan 151-161, 8660 De Panne | T 058 42 12 39 (Agence Mulier) | T 058 41 35 61 (Agence Mulier) | info@zilt.be | www.zilt.be